2777
2789
عنوان

چیکار کنم،؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 27 پست
22 خواستگار داشتم الان ن یکیم میخوام دعا کن معجزه شه بیان چون هردو خانواده داریم ب خاطر اینا ک گفتی ...

عزیزم22سالته هنوز اول راهی لذت ببر از این دوران

انشالله اگه قسمت باشه مال همدیگه میشین

یکم مثبت فکر کن یعنی چی بلایی سرم بیارم 

ارزش خودتو بالا ببر اعتماد بنفس داشته باش سعی کن مستقل باشی یا درس بخون یا برو سرکار وقتی مشغول باشی کمتر فکرای منفی میاد تو سرت درضمن استقلا داشتن یه زن اعتماد بنفسشو چند برابر میکنه

عزیزم22سالته هنوز اول راهی لذت ببر از این دوران انشالله اگه قسمت باشه مال همدیگه میشین یکم مثبت فک ...

اول راهم ۲۲ هم نشده چند ماه دیگ میشه اره عزیزم

فقط این بیادددد هیچب نمیخوام

اگ نیادم اعتماد ب نفس ب شرطی ک امید داشته باشم از ایران برمممم

کلی درسم مونده با این اوضاع روحیممم درس نمیخونم افتادم از همهدچی چرا دوسم ندارن جرا درکم نمسکنن چرا یکی ارومم نمیکنه فقط اونا خودشون اروم میکنن من بریدم بدجور اوضاعم بد نی حال روحیم خرابههه

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم حس نمیکنی یه 

قربونت بشم نصفه اومده پیامت😥

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
عزیزم22سالته هنوز اول راهی لذت ببر از این دوران انشالله اگه قسمت باشه مال همدیگه میشین یکم مثبت فک ...

اگ نفرینم کنن و هیجوقت ازدواج نکنم چی)؟؟؟؟؟؟؟؟

اول راهم ۲۲ هم نشده چند ماه دیگ میشه اره عزیزم فقط این بیادددد هیچب نمیخوام اگ نیادم اعتماد ب نفس ...

واقعا نمیدونم مشکل اصلیتون چیه

تک فرزندی ؟ یا بین دخترو پسر تو خانوادتون فرق میذارن؟

در کل میخوای محبت ببینی از خودت شروع کن 

محبت کن مهربون باش اصلانم از کسی توقع محبت نداشته یاش یه مدت این فرمون برو جلو انشالله که نتیجه میگیری ادم باید از خودش شروع کنه 

پس تغییرو از خودت شروع کن

واقعا نمیدونم مشکل اصلیتون چیه تک فرزندی ؟ یا بین دخترو پسر تو خانوادتون فرق میذارن؟ در کل میخوای ...

تک فرزندم

چشمممم ولی چجور تغیر کنمم وقتی اوضاع خرایه حالشون بهم میخوره همش اتاقمممم دستمو خط خطی کردم کلی🙂

نفرین چیه  تو فقط توکلت بخدا باشه خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته

جدی؟؟؟ میگ واگذار کزدم خدا نفرین کنه من چ کنم ب خدا دختر بدب نیستم میترسم از اینده نکنه ایندم خراب شه درسم شوهرم هرجی خیلی ترس دارم ب خاطر نفرین اینا

قربونت بشم نصفه اومده پیامت😥

عزیزی گلم اره....فکر نمیکنی یه خورده ضعیفی؟ این خوبه که با محبت و دلسوزی و سنگ تمام میذاری برای طرفت ولیییییی اینطوری امکان سوء استفاده ازت هم هست فدات بشم ...تو اول همه باید یاد بگیری مهارت زندگی کردنو بعد به ازدواج فکر کنی...به این فکر کردی با این ضعفت فردا روزی شوهرت محبتشو از تو دریغ کنه چقدر داغون میشی؟!! بهترین راه حل اینه که از همین خونه پدرت خودت و قوی کنی که فردا روزی بتونی درست تو مشکلاتت فکر کنی...اگه میتونی درس بخونی یا بری سرکار و تو اجتماع بیشتر باشی تاثیر مثبتتری داره تو روند تغییرت ...متوجه میشی که چطور با آدمای مختلف خودتو وفق بدی...تازه ازدواج وصلت دو نفر و دو تا خانواداست عزیزم یعنی هم تو باید قدرت و توانایی برخورد درست هم با همسرت و خانوادش داشته باشی هم خانواده خودت ...اینطور نیست که خانوادت بعد ازدواج دیگه تو زندگیت دخیل نیستن ...هیچ میدونی اگه حمایت خوب خانوادت موقع ازدواج پشتت نباشه میشه منبع سرافکندگی خودت و تیکه پرونی خانواده شوهر؟!! الان سعی کن یادبگیری رفتارتو تغییر بدی و بتونی سازگاریتو بالا ببری نه فقط برای آرامش الانت بعدا تو زندگیتم خیلی خیلی کاربرد داره عزیزم....

و آنچه ماند غم نبود، تجربه بود...
نفرین چیه  تو فقط توکلت بخدا باشه خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته

فک کنومگ چی میخوام جز محبت منم نوازش عشق حرف میخوام🙂 خانوادمم دوس دارم ولی....

خیلییی عجیبه با اینکه تک فرزندی بقول خودت محبت ندیدی  چرا خودتو ازار میدی دختر خوب با زخمی کرد ...

میبینی گلممممم تگ فرزندا فک میکنن لوسن و غرق محبت میبینیییی برعکسه اتفاقا جایی رسیده ارزوم بود مثلا  خواهری داشتم شاید پشتم در میومد ن تکم ولی نحبت ندیدم یعنی دیدم نتتهی تا بزرگ شد م و فهمیدم تازه زندگیرو تموم شد انگار گناهم اینه ۲۰ ساله شدم دیگ تموم اصا ی قربون صدقه محیتتتتت واقها نمیفهمن من نیاز دارم مگ میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سنشونم جوونه ها ن فک کنین پیر ولی خیلی وقته ی قربون صدقه ندیدم نمیتونم بگم بهشون نمیددنم چرا ب قران دارم خفه میشم بریدم بریدمممم خط خطی کردم چون جریت خودکشی ندارم از خدا ولی همش خط انداختم خونی کردم دلم خنک شخ شاید از صبح خیجی نخوردم درسم افتادم ب شدت

میبینی گلممممم تگ فرزندا فک میکنن لوسن و غرق محبت میبینیییی برعکسخ اتفاقا جایی رسیده ارزوم بود   ...

بهترین کار اینکه بری با مشاور حرف بزنی خیلی خوب کمکت میکنه 

اگه شرایطشو داری حتماااااات با مشاور مشورت کن

ایشالا مشکلت حل میشه😙