دخترک_بیکس مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 110 عنوان اونای ک از سنو سردرمیارن میشه بیاین کمکم کنید 100 بازدید | 10 پست سلام اگه کسی بلده لطفا کمکم کنه این سنو همون انومالی معمولی هست یا فرق میکنه دکترم نوشته . خدای مهربونم یادت نره ک خودت گفتی بعد از هر سختی اسونی هست میدونم ک همیشه سر حرفت هستی .دوست خوبم ک امضامو میخونی میشه برام دعا کنی در بدترین شرایط روحی هستم و محتاج دعا های قشنگت 1399/10/15 | 17:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_بیکس مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 110 عکس نمیاد نوشته رو براتون میزارم . خدای مهربونم یادت نره ک خودت گفتی بعد از هر سختی اسونی هست میدونم ک همیشه سر حرفت هستی .دوست خوبم ک امضامو میخونی میشه برام دعا کنی در بدترین شرایط روحی هستم و محتاج دعا های قشنگت
دخترک_بیکس مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 110 عکس نمیاد نوشته رو براتون میزارم . خدای مهربونم یادت نره ک خودت گفتی بعد از هر سختی اسونی هست میدونم ک همیشه سر حرفت هستی .دوست خوبم ک امضامو میخونی میشه برام دعا کنی در بدترین شرایط روحی هستم و محتاج دعا های قشنگت
دخترک_بیکس مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 110 ببخشید استاتر یه سوال تو ان تی جنسیت رو برات حدس زدن اره عزیزم ولی احتمالی گفتن خدای مهربونم یادت نره ک خودت گفتی بعد از هر سختی اسونی هست میدونم ک همیشه سر حرفت هستی .دوست خوبم ک امضامو میخونی میشه برام دعا کنی در بدترین شرایط روحی هستم و محتاج دعا های قشنگت
جوانه_امید عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 3536 اره عزیزم ولی احتمالی گفتن بسلامتی چند هفته رفتین چی گفتش
دخترک_بیکس مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 110 بسلامتی چند هفته رفتین چی گفتش 13هفته دختر گفتن خدای مهربونم یادت نره ک خودت گفتی بعد از هر سختی اسونی هست میدونم ک همیشه سر حرفت هستی .دوست خوبم ک امضامو میخونی میشه برام دعا کنی در بدترین شرایط روحی هستم و محتاج دعا های قشنگت
جوانه_امید عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 3536 13هفته دختر گفتن بسلامتی ان شالله مبارکهدعا کن برا منم یه دختر سالم وصالح باشه
دخترک_بیکس مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 110 بسلامتی ان شالله مبارکه دعا کن برا منم یه دختر سالم وصالح باشه ممنون عزیزم .ایشالا برای شمام یه دختر ناز باشه خدای مهربونم یادت نره ک خودت گفتی بعد از هر سختی اسونی هست میدونم ک همیشه سر حرفت هستی .دوست خوبم ک امضامو میخونی میشه برام دعا کنی در بدترین شرایط روحی هستم و محتاج دعا های قشنگت
جوانه_امید عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 3536 ممنون عزیزم .ایشالا برای شمام یه دختر ناز باشه ممنون گلم ان شالله همچنین.