شوهرم اینا پدرشون رو چن سال پیش از دست دادن الان یه باغچه دارن میخواستن اونو تقسیم کنن بعدش مادر شوهرم میگه باید به منم بدین در حالی که خودش باغچه جدا گونه داره ولی گیر داده به اینجا اونم برای خودش نمیخواد میخواد بده به دخترش اوایل مخالفت کردن پسراش ولی الان میگن بیخیال دیگه احساس میکنم دعای چیزی نوشته برای همه راهی ندارین برای باطل کردنش
آخه مادر شوهر باید مادر شوهر باشه دیگه آدم میبینتش نفرت بهت دست داده بس که تهوع و اوره انقد بدی کرده ...
والا چی بگم بد خوب هیولا سهم قانونیش رو میخواد اگه سهمش رو میگرفت و میداد به شما اونوقت میگفتی نه بقیه هم سهم دارن؟؟؟بعدش هم تاپیکهاتو دیدم خیلی درگیر مادر شوهر و جاری و خواهرشوهری.ببین مادر شوهر من اونقدر در حق عروساش بدی کرده که حد نداره ولی خب این دلیل نمیشه که از حق قانونیش محروم بشه.
گفته بودی که چرا محو تماشای منی **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
پدر بزرگ من که فوت کرد چون پدرش خان بود کلی زمین و باغ ازش موند و موقع تقسیم ارث مادر بزرگم هم سهمش رو دادن .خب مامان بزرگ من نشسته خونش و داییام همه چی براش میخرن.گوشت باید راسته باشه چربی نداشته باشه.برنج باید ایرانی و مرغوب باشه.میوه حتما موز باشه و.....هر هفته داییام براش کلی وسیله میخرن و میارن.خورش هم حقوق بابابزرگم هر ناه واریز میشه به حسابش.خب احتیاجی به زمین و .....نداره ولی خب حق قانونیش بود و گرفت.
گفته بودی که چرا محو تماشای منی **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی