شوهرم اینا پدرشون رو چن سال پیش از دست دادن الان یه باغچه دارن میخواستن اونو تقسیم کنن بعدش مادر شوهرم میگه باید به منم بدین در حالی که خودش باغچه جدا گونه داره ولی گیر داده به اینجا اونم برای خودش نمیخواد میخواد بده به دخترش اوایل مخالفت کردن پسراش ولی الان میگن بیخیال دیگه احساس میکنم دعای چیزی نوشته برای همه راهی ندارین برای باطل کردنش
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
طبق قانون ارث جدید یک هشتم از قیمت مال حق ایشونه. یعنی بعد فروش باید یک هشتم پولش رو بهش بدن.
چه ربطی به دعا داره؟ حقشه.
تازه اگر قوانینمون عادلانه بود کلا بعد مرگ همسر اموال در درجه ی اول به همسر می رسید نه بچه ها.....
دوستان اگر اطلاعات در زمینهی مهاجرت و ادامه تحصیل و... میخواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیکهام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.