2789
عنوان

ارث پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 34 پست

فکر کن خدای نکرده پدرتون زبونم لال فوت بشن بعد همسرت ناراحت باشه که مادرت هم سهیم بشه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
پدر شوهر من نصف اموالشو بین بچه هاش تقسیم کرده و یهم مادر شوهرمو هم داده و هم پول به اسمش گذاشته بان ...

آخه مادر شوهر باید مادر شوهر باشه دیگه آدم میبینتش نفرت بهت دست داده بس که تهوع و اوره انقد بدی کرده بهت نمیخوای ببینیش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فکر کن خدای نکرده پدرتون زبونم لال فوت بشن بعد همسرت ناراحت باشه که مادرت هم سهیم بشه.

اگه مادرم همش خورده و خوابیده و برادرم کلی زحمت کشیده اگه مادرم داشته باشه نه ناراحت نمیشم میگم مادر تو نخواه 

آخه مادر شوهر باید مادر شوهر باشه دیگه آدم میبینتش نفرت بهت دست داده بس که تهوع و اوره انقد بدی کرده ...

والا چی بگم بد خوب هیولا سهم قانونیش رو میخواد اگه سهمش رو میگرفت و میداد به شما اونوقت میگفتی نه بقیه هم سهم دارن؟؟؟بعدش هم تاپیکهاتو دیدم خیلی درگیر مادر شوهر و جاری و خواهرشوهری.ببین مادر شوهر من اونقدر در حق عروساش بدی کرده که حد نداره ولی خب این دلیل نمیشه که از حق قانونیش محروم بشه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

پدر بزرگ من که فوت کرد چون پدرش خان بود کلی زمین و باغ ازش موند و موقع تقسیم ارث مادر بزرگم هم سهمش رو دادن .خب مامان بزرگ من نشسته خونش و داییام همه چی براش میخرن.گوشت باید راسته باشه چربی نداشته باشه.برنج باید ایرانی و مرغوب باشه.میوه حتما موز باشه و.....هر هفته داییام براش کلی وسیله میخرن و میارن.خورش هم حقوق بابابزرگم هر ناه واریز میشه به حسابش.خب احتیاجی به زمین و .....نداره ولی خب حق قانونیش بود و گرفت.