2777
2789
عنوان

شوهر چش چرونم وبدبختی های من......

| مشاهده متن کامل بحث + 3021 بازدید | 128 پست
جاریت کصافطه ـاینطور ادما دست من بیفتن ادمشون کنم .ب جاریت بگو اگ یبار دیگ ببینم پاتو از گلیمت دراز ...

اینارو نمیشناسی که خانوادتن شرن .نه آبرو سرشونه نه هیچی میدونم چیزی بگم‌اخرش خودم مقصر میشم .حرف هم بارش میکنم بخودش نمیگیره اون روز پیشش به شوهرم‌گفتم من باید مث بچه ها همش پیش تو باشم‌مراقبت باشم😐

چرابچه هاشوبگیره اصلابچه هاروبنداز پیش شوهرت وبروخونه پدرت تادهن صاف بشه بعدم مهریه ات روبزاراجرا چر ...

وای نگو.بچه ها بدون مادر واقعا داغون میشن.توروخدا این پیشنهاد رو به کسی ندین

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای خدا مردم از خنده،خب اگه یه وقت کاری نکرده باشه بگه بیا رو کن میخوای از کجا پرونده براش گیر بیاری ...

جاری خاهرم قبلا با داییم دوست بود😂البته مطمعن نبودم 

زنعمومم قبلا با ی پسر دوست بود .بعد چن وقت اون پسر اومد خاستگاری من این تو خاستگاری هی جلوی پسره حرکات جلف میکرد کشیدمش تو اتاق ادبش کردم😌

turk ghizi✌کاربر اژدها وارد میشوم هستم
بشین سر زندگیت زندگیتو درست کن طلاق طلاق نکن بی عرضه بازی درنیار تو اصصصصلا حساسیت جلو شوهرت نشون ...

اره اینم درسته .ولی نباید تنهاشم بذارم چون میشناسمش

اسی خودت زبون نداری 

میخوای شوهرت گرگ بشه 

وباید بدونی مردا از زن بی زبون  اصلا خوششون نمیاد 😠😠😠😠

اعصاب منو داغون کردی

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
اینارو نمیشناسی که خانوادتن شرن .نه آبرو سرشونه نه هیچی میدونم چیزی بگم‌اخرش خودم مقصر میشم .حرف هم ...

پس تقصیر خودته

اینجوری شوهرت میگه اش نخورده چرابسوزم پس بذار یخورم

مدااام بگو تو چشم پاکی من ازت مطمئنم

صد تا زنم با تو تو اتاق کنن ازت مطمئنم

عزیزم شما باید اون لحظه اینا رو میگفتی

ن شوهرتو تخریب کنی

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
ینی چی؟! بچه بدون مادر نابود میشه!! بچه ها چه گناهی کردن که بندازیمشون بریم؟! مگه بشقاب کهنه و ظر ...

پدرم وظیفه اش هستش ازش نگهداری کنه مگه فقط مادروظیفه داره مگه ازخونه باباش اورده بچه هارو همین افکارروداریم که مردهای ایرانی اینقدروقیح شدندهرکاری دوست دارندمیکنند کتک بزنندوفحش بدندهزارتاکثافت کاری دیگه میگندتهش بچه رومیندازیم گردنش خودمون هم میریم پی کثافت کاریمون به جای مهریه هم حضانت بچه هارو میدیم بهش

جاریت کصافطه ـاینطور ادما دست من بیفتن ادمشون کنم .ب جاریت بگو اگ یبار دیگ ببینم پاتو از گلیمت دراز ...

😂😂😂😂😂😂😐به تو میگن شیر زن

استارتر راس میگه همین کارو بکن

متولد ۱۳۸۶نیستم
اینارو نمیشناسی که خانوادتن شرن .نه آبرو سرشونه نه هیچی میدونم چیزی بگم‌اخرش خودم مقصر میشم .حرف هم ...

عزیزمن آخه چرا ب شوهرت گفتی باید ب جاریت بگی و شوهرت بکشی طرف خودت

# نه ب کودک همسری😡🤬😤😱من ی دختر 20 ساله ام ک تو 15 سالگی بچگی کردم، عاشق شدم و در آخر ازدواج کردم.... من حتی ی لحظه هم فکر نکردم.... اصلا نمیدونستم ازدواج چیه.... پس دختر ک 13 سالشه یا 10 سالشه یا همون 15 چ میفهمه ازدواج چیه.... لطفا. لطفا نکنید..... صرفا برا اینکه خودم اینو تجربه کردم نمیگم.... من دیدم زیاد دیدم ک هم سنام پشیمون شدن.... با اختلاف اینکه اونا خانوده هاشون خواستن و من خودم و حالا هر ناراحتی باشه روم نمیشه ب کسی بگم چون همه ی اطرافیانم بخاطر سنم مخالف صددرصد بودن.... اگه این امضا حتی روی یک نفر تاثیر بزاره.    از ته دلم شاد میشم🙃دخترا خوش بگذرونید... عشق کنید با دوستاتون وقت بگذرونید و با هدف پیش برید.... عاشق همه ی دخترام و خوشحالم ک یک دختر قویم ک دست از آرزوهاش نمیکشه💪
پدرم وظیفه اش هستش ازش نگهداری کنه مگه فقط مادروظیفه داره مگه ازخونه باباش اورده بچه هارو همین افکار ...

به بچه ها چه؟مگه اونا گفتن پدرشون کثافط و عوضی باشه؟گناه اونا جیه؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

اسی نمدونم ترکی یا ن ـ

ما ترکا ی چیز داریم میگم اشگه گوجون چاتمر پالانی نیه تاپلیسن

یعنی ب خر زورت نمیرسه چرا پالونو کتک میزنی 

ب جاریت اول باید حالی کنی ن اینکه شوهرتو خراب کنی پیشش اونوقت تو اونجاش عروسی میشه ک جاریت ک بینتونو بهم زده اتفاقا با شوهرت خوب باش بزار اون بسوزه 

turk ghizi✌کاربر اژدها وارد میشوم هستم
 اره اینم درسته .ولی نباید تنهاشم بذارم چون میشناسمش

ن بخدا یکم بشین فکر کن

هرچی بشوهرت تهمت بزنی بدتره

اگر میخوای ی ویژگی خوبو تو شوهرت به وجود بیاری باید ازهمون ویژگی نداشتش مدام تعریف کنی

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚

عزیزم اتفاقا باید همراه شوهرت بدی

به حرفهایی هم که می شنوی کاری نداشته باش

حسابی شوهرت رو تحویل بگیر اونجا که هستین 

مردی که زنش رو میفرسته خونه پدرش

یا داره خیانت میکنه یا خواهد کرد

خواهر پاشو خودت و زندگیت رو نجات بده.

احساس بی ارزشی رو هم از خودت دور کن 

تنها نیستی خیلی از مردها به همسرشون توهم بی لیاقتی میدن

به خاطر بچه هات همه تلاشت رو بکن

اره برو بشین ور دل شوهرت جاریت هم چیزی گفت جوابشو بده ینی چی اخه اعصابم خورد شد😑

مجبورم برم ولی اذیت میشم .پیش شوهرم کاری باما نداره ولی شوهرم ک میره از پیشمون همش حرف بارمون میکنه منم بخوام جواب بدم میشه دعوا بعد بیا درستش کن مقصر میشم من که تواین گیر ویری هم دعوا راانداختین .پسرم یذره لکنت زبون داره حتی زبون اونم‌مسخره میکنه خودشم هیچ عنی نیستا