2777
2789
عنوان

شوهر چش چرونم وبدبختی های من......

| مشاهده متن کامل بحث + 3021 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمن آخه چرا ب شوهرت گفتی باید ب جاریت بگی و شوهرت بکشی طرف خودت

اره بدتر شوهرشو حساس میکنه ک این زن چی داره ک زنم روش حساسه

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
حالا که تهمت هم باشه زدم دیگه چجور جمش کنم

بنظرم دیگه به روی خودت نیار اصلا

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
عزیزم اتفاقا باید همراه شوهرت بدی به حرفهایی هم که می شنوی کاری نداشته باش حسابی شوهرت رو تحویل بگ ...

ممنون از حرفات باید همین کارو کنم کاش یکم قوی تر بودم...

به بچه ها چه؟مگه اونا گفتن پدرشون کثافط و عوضی باشه؟گناه اونا جیه؟

وقتی مجبورشدازبچه هانگهداری کنه دیگه فیلش یادهندوستان نمیکنه بازن داداش هرزه اش بریزه روهم اون زن داداشش هم وقتی دیدبچه هاگردن این افتاده خودش روعقب میکشه ولی وقتی دیدبچه هادست مادرشون هستش دیگه راحت دوتایی میرندپی عشق وحالشون

مجبورم برم ولی اذیت میشم .پیش شوهرم کاری باما نداره ولی شوهرم ک میره از پیشمون همش حرف بارمون ...

خب ببین ازش یاد بگیر

پیش شوهرتو خودشو خراب نمیکنخ

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚

با شوهرت خوب باش بکشونش سمت خودت و اصلا بد خانوادشو نگو یه مدت این کار رو بکن بعد کم کم روی مخش کار کن سیاست داشته باش هیچ وقت با مردا نمیشه رو در رو جنگید باید با پنبه سر ببری

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
پدرم وظیفه اش هستش ازش نگهداری کنه مگه فقط مادروظیفه داره مگه ازخونه باباش اورده بچه هارو همین افکار ...

زنی که میبینه شوهرش کثافت و روانی هست بیخود میکنه بچه میاره که بعد توش بمونه!

سه جوره و چهار جوره پیشگیری کنه که بعد توش نمونه!

بچه رو میزان واسه خودخواهی و بستن دهن چهار تا خاله زنک و وقتی میبینن فایده نداره عین گوشت قربونی پرتش میکنن میرن‌پی زندگیشون!

همچین زنی بسیار بی شرف و بی وجدان تشریف داره که درر حق یه موجود  معصوم و بی گناه این بلا رو میاره!

مجبورم برم ولی اذیت میشم .پیش شوهرم کاری باما نداره ولی شوهرم ک میره از پیشمون همش حرف بارمون ...

وای بیخود کرده بچتو مسخره کنه... سیاست داشته باش از همین مسخره کردن بچت استفاده کن و جلوی شوهرت خیلی با سیاست طوری ک انگار تو تقصیری نداری بحثو پیش بکش

# نه ب کودک همسری😡🤬😤😱من ی دختر 20 ساله ام ک تو 15 سالگی بچگی کردم، عاشق شدم و در آخر ازدواج کردم.... من حتی ی لحظه هم فکر نکردم.... اصلا نمیدونستم ازدواج چیه.... پس دختر ک 13 سالشه یا 10 سالشه یا همون 15 چ میفهمه ازدواج چیه.... لطفا. لطفا نکنید..... صرفا برا اینکه خودم اینو تجربه کردم نمیگم.... من دیدم زیاد دیدم ک هم سنام پشیمون شدن.... با اختلاف اینکه اونا خانوده هاشون خواستن و من خودم و حالا هر ناراحتی باشه روم نمیشه ب کسی بگم چون همه ی اطرافیانم بخاطر سنم مخالف صددرصد بودن.... اگه این امضا حتی روی یک نفر تاثیر بزاره.    از ته دلم شاد میشم🙃دخترا خوش بگذرونید... عشق کنید با دوستاتون وقت بگذرونید و با هدف پیش برید.... عاشق همه ی دخترام و خوشحالم ک یک دختر قویم ک دست از آرزوهاش نمیکشه💪