2777
2789
عنوان

اندازه تمام دنیا دلم گرفته

129 بازدید | 2 پست

باردارم 35هفته هستم هفته 25کرونا گرفتم دقیقا دوماه سرفه میکردم اندازه تمام دنیا زجر کشیدم تا الهی شکر خوب شدم بعدش ما حتی خونه نه مادرم نه مادرشوهرم نمیریم هفته قبل مامانم گفت بیا خونمون منم رفتم دختر شش سالم سرما خورده دیگه نفهمیدم از کی گرفت حالا از دیشب تا حالا فقط،ابریزش بینی دارم ایقدر. میترسم فقط اشک میریزم

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  

برات ارامش ارزو دارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

برات ارامش ارزو دارم

ممنونم عزیزم دعام کن

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.