2777
2789
عنوان

دلیل این رفتار نامزدم رو متوجه نمیشم

2403 بازدید | 133 پست

سلام 

اول اینکه عذر میخوام که خیلی زیاد راجع به نامزدم تاپیک میزنم ، ببخشید

راستش من هر موقع که نامزدم میخواد بیاد خونمون ، میرم و شیک ترین لباس های خونگی رو میخرم و خیلی به خودم میرسم و سعی میکنم چون که خیلی کم همدیگه رو میبینیم ، از نظر ظاهری چیزی کم نزارم و خیلی به خودم میرسم براش .

اما وقتی که میاد خونمون اصلا انگار نه انگار که من این همه وقت گذاشتم و به خودم رسیدم و آرایش کرده یا نکرده یا لباس های جدیدم با لباس های قدیمیم هیچ فرقی براش نداره و هیچ واکنشی نشون نمیده و زیاد بهم نگاه نمیکنه .

اما برعکس موقعی که با هم رفتیم بیرون و یا ما میریم خونشون ، وقتی که من رو محجبه میبینه اینقدر خوشحال میشه و ذوق میکنه که انگار دنیا رو بهش دادند .

دلیل این رفتارش رو اصلا متوجه نمیشم ، انگار که هیچ حسی یا غریضه ای نداره که بهم نگاه کنه و همیشه آرامش تو چهرشه و خنده قشنگی که روی لبهاشه .

خوب من توی سایت دیدم که خیلی از خانمها  عذر میخوام از مشکلاتی مثل سرد بودن شوهراشون گله داشتند که باعث ایجاد مشکلاتی دیگر در زندگی مشترکشون شده بود .

به نظر شما با توضیحاتی که خدمتتون عرض کردم ، شوهر من هم میتونه که به این مشکلات دچار بشه ، یا اینکه دلیل این رفتارهاش تقوا و ایمانشه و عادیه و مشکلی نیست؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا هیچی‌نپوش‌ببین‌واکنشش چیه😂

🤣🤣🤣🤣

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

نمی‌دونم دلیل رفتار شوهرتو

ولی یکیو میشناسم اینجوری بود نامزدش 

ازدواج کردن بعد دوسال جدا شدن درحالی ک هنوز باکره بود🤕

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
شاید  از اوناس ک با حجاب تحریک میشه😐

😂 😂 😂 😂 😂 مگه داریم 

همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه.          روشنفکری در اروپا : تحصیلات عالیه *مطالعات گسترده *اطلاعات عمومی بسیار بالا *نوشتن کتاب و مقاله *سفر به نقاط مختلف دنیا *شخصیت و انسانیت بالا *احترام به تمامی مذاهب و عقاید*و...                        روشن فکری در ایران :کشیدن سیگار و خوردن قهوه *مخالفت با دین و مذاهب *خواندن جملاتی چند از نیچه *طلاق گرفتن *موزیک خارجی گوش کردن *مخالفت با چیزی که بقیه موافقن *موافقت با چیزی که بقیه مخالفن *نگهداری سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزند نداشته عزیز شمردن *و...     قابل توجه خانومایی که ادای روشنفکرارو در میارن اونم با فحش دادن به شوهر بقیه و گفتن جمله معروف بزن تو دهنش 😒. میتینگ آنلاین غیبت از فامیلای شوهر، دیگه لازم نیست بریم در حیاط بشینیم 😁😅. دست و جیغ و هورررا 😜. 
😂 😂 😂 😂 😂 مگه داریم 

آرهریکی همینجا گف شوهرش میگه دوس دارم بامانتو باشی موقع رابطه😐

عطر خوب بزن، کفشاتو واکس بزن، صورتتو آب بزن، خودتو دوس داشته باش،از تو فقط یه دونه تو دنیا هس مراقب خودت باش 👑