سلام
اول اینکه عذر میخوام که خیلی زیاد راجع به نامزدم تاپیک میزنم ، ببخشید
راستش من هر موقع که نامزدم میخواد بیاد خونمون ، میرم و شیک ترین لباس های خونگی رو میخرم و خیلی به خودم میرسم و سعی میکنم چون که خیلی کم همدیگه رو میبینیم ، از نظر ظاهری چیزی کم نزارم و خیلی به خودم میرسم براش .
اما وقتی که میاد خونمون اصلا انگار نه انگار که من این همه وقت گذاشتم و به خودم رسیدم و آرایش کرده یا نکرده یا لباس های جدیدم با لباس های قدیمیم هیچ فرقی براش نداره و هیچ واکنشی نشون نمیده و زیاد بهم نگاه نمیکنه .
اما برعکس موقعی که با هم رفتیم بیرون و یا ما میریم خونشون ، وقتی که من رو محجبه میبینه اینقدر خوشحال میشه و ذوق میکنه که انگار دنیا رو بهش دادند .
دلیل این رفتارش رو اصلا متوجه نمیشم ، انگار که هیچ حسی یا غریضه ای نداره که بهم نگاه کنه و همیشه آرامش تو چهرشه و خنده قشنگی که روی لبهاشه .
خوب من توی سایت دیدم که خیلی از خانمها عذر میخوام از مشکلاتی مثل سرد بودن شوهراشون گله داشتند که باعث ایجاد مشکلاتی دیگر در زندگی مشترکشون شده بود .
به نظر شما با توضیحاتی که خدمتتون عرض کردم ، شوهر من هم میتونه که به این مشکلات دچار بشه ، یا اینکه دلیل این رفتارهاش تقوا و ایمانشه و عادیه و مشکلی نیست؟