2777
2789
عنوان

زندگی نگار

| مشاهده متن کامل بحث + 16018 بازدید | 169 پست
خطمو چندبارعوض کردم باز پیدام میکنه....آبجی خاطرلتش از ذهنم پاک نمیشه هیچوقت.حالا من خیلیاشو سانسور ...

وای تهدید؟؟عکس صحنه دار داره ازت؟؟؟

و این که بنظرم یه مدت فضای مجازی نباش شمارشو هم بزار لیست سیاه با هر شماره ای زنگ زد بزار خودش خسته میشه...

راستش من خودم مجردیم یه پسری دوستم داشت .منم بی میل نبودم اما خب نشد ازدواج کنیم من پیش یه دوست صمیمم گفتم الان اون دوستم شده دشمن خونی من همش میترسم فاش کنه رازمو...پیش شوهرم..البته شوهرم مهم نیست بخاطر دخترم میترسم.😔😔😔

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

وای تهدید؟؟عکس صحنه دار داره ازت؟؟؟ و این که بنظرم یه مدت فضای مجازی نباش شمارشو هم بزار لیست سیاه ...

واتساپ و اینستا و تلگراممو حذف کردم. نه عکس بد نداره ولی خب عکس چرا داره. تازه صیغه بودنمم هست...وای چه بد😞ناراحت شدم برات

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واتساپ و اینستا و تلگراممو حذف کردم. نه عکس بد نداره ولی خب عکس چرا داره. تازه صیغه بودنمم هست...وای ...

چه تهدیدی میکنه برات؟؟

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

خطمو چندبارعوض کردم باز پیدام میکنه....آبجی خاطرلتش از ذهنم پاک نمیشه هیچوقت.حالا من خیلیاشو سانسور ...

تهدیدتم میکنه😔😔😔

میفهمم حالتو.امیدوارم معجزه برات اتفاق بیفته و زندگیت سرشار از آرامش بشه.اینجوری فقط عذاب میکشی😔😔😔

میشه یه صلوات برا اجابت حاجتم بخونید ممنونتون میشم🙇😔
چه تهدیدی میکنه برات؟؟

تایپیک قبلیام گفتم.... ازم میخواد جدا بشم. بچه دارشدنم ناراحتش کرده.. اینکه میاد به همسرم میگه گذشته رو

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!
تهدیدتم میکنه😔😔😔 میفهمم حالتو.امیدوارم معجزه برات اتفاق بیفته و زندگیت سرشار از آرامش بشه.اینجور ...

دعام کن ابجی😢

تایپیک قبلیام گفتم.... ازم میخواد جدا بشم. بچه دارشدنم ناراحتش کرده.. اینکه میاد به همسرم میگه گذشته ...

اگه دوست داشته باشه هیچ وقت اینجوری روحتو عذاب نمیده

اون مغروره میخاد به هر نحوی تو رو برا خودش کنه

اگه دوست داشته باشه هیچ وقت اینجوری روحتو عذاب نمیده اون مغروره میخاد به هر نحوی تو رو برا خودش کنه

خیلی خودخواهه.من خیلی ذلیلش بودم حالا نشد خیلی توضیح بدم اینجا. انگار فکر میکرده من همیشه عاشقش میمونمو ازدواج نمیکنم و هرموقع بخواد میتونه منم داشته باشه.....وقتی فهمید دارم عقد میکنم خودشو کشت با زنگ و پیلم و پیغام به اینو اون دادن....‌ باورش نمیشه که نخوامش. اینه که داره اذیتش میکنه

داستانتو خوندم.چقدر خوشحال شدم از محمد جدا شدی حس منفی بش داشتم برعکس مصطفی.بنظرم شوهرت خیلی عاقاس اگه هنوزم همون رفتارو داری بهش خواهش میکنم ترکش کن خیلی گناه داشت.همچین مردی کم پیدا میشه.در مورد گذشتتم بنظرم با یه مشاور صحبت کن.اگه حقیقتوربهش بگی رفتارش فرق میکنه؟بنظرم از زبون خودت بشنوه بهتره تا اون عوضی.مثلا قضیه صیغه روهم نگی مدرک داره محمد از صیغتون؟

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
داستانتو خوندم.چقدر خوشحال شدم از محمد جدا شدی حس منفی بش داشتم برعکس مصطفی.بنظرم شوهرت خیلی عاقاس ا ...

نهذمدرکی نداره .....نمیدونم واکنشش چیه وقتی بفهمه

دعام کن ابجی😢

خیلی برات ناراحت شدم.منم تو زندگیم غم خیلی داشتم و دارم.خیلی مشکل داشتم.میفهمم حالتو

از ته دلم برات دعا میکنم.خدا آبروت و عزت و نفستو و زندگیتو خودش حفظ کنه...الهی آمین

میشه یه صلوات برا اجابت حاجتم بخونید ممنونتون میشم🙇😔
نهذمدرکی نداره .....نمیدونم واکنشش چیه وقتی بفهمه

عزیزم خب وقتی مدرکی نداره هیییچ غلطی نمیتونه بکنه.از صیغه اگه گفت اگه نمیخای بگی به اقات انکار کن.خودت یه شب براش تعریف کن که با یکی بودی.که دیگه ازش متنفری یا یه چیز سربسته که اگه بفهمه شوک نشه .بنظرم نگو شخصشو ک حساس نشه نسبت بهش.بلاکش کن.ارتباطتو با بهمنیم کم کن.همه راههای تماسشو ببند.یه حط جدید بگیر شمارتم به کسی نده.

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈

یه سوال بپرسم ناراحت نشو.چندبار تو متن نوشته بودی کاش اینکارو نمی کردم کاش با فرناز قطع رابطه میکردمو... الان هنوزم نسبت به محمد حسی داری؟اگه موقعیتش پیش بیاد برمیگردی؟

یه سوال بپرسم ناراحت نشو.چندبار تو متن نوشته بودی کاش اینکارو نمی کردم کاش با فرناز قطع رابطه میکردم ...

نه راستش نمیدونم دلیلش عشقه یا نه ولی غرور و قلب همسرم خیلیییییی برام مهمه و اصلا نمیخوام تحت هیچ شزایطی همسرم اذیت بشه

خیلی برات ناراحت شدم.منم تو زندگیم غم خیلی داشتم و دارم.خیلی مشکل داشتم.میفهمم حالتو از ته دلم برات ...

عزیزم ممنون مهربون....هرموقع دوست داشتی بیا اینجا از مشکلاتت بگو آروم میشی