سلام به دوستای گلم. صبحتون بخیر اسمم نگار قبلا زندگیمو اینجا نوشتم و با کلی دوست خوب و مهربون آشنا شدم.بخاطر اینکه اون تایپیکم مشخصات کامل یکی از شخصیتهای زنذگیمو گفتم با توافق دوستان تصمیم براین شد که تایپیکم حذف بشه.... از طرفی دوسه تا از دوستان دلخور شدن که تا اخر نخوندن و هنوزم بهم پیام میدن.!حقیقتش من قصد اذیت کسی رو ندارم.توی تلگرام دوستم دلنوشته ی زندگیم هست .....حالا اون دوستایی که تلگرام ندارن اینجا دوباره میزارم.😢
چشم آهویی🌹❄❄خوب میدانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم ماندهای، عاشق نوازی میکنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این میاندیشم؛"زنی که عشق را میپذیرد، تا چه اندازه بی دفاع میگردد!!!
یه سوال بپرسم ناراحت نشو.چندبار تو متن نوشته بودی کاش اینکارو نمی کردم کاش با فرناز قطع رابطه میکردم ...
من عشقو با اون شناختم و خیلی ازتجربیاتم و خاطره های خوبم با اون بوده....طبیعیه که حس بهش داشته باشم...ولی برنمیگردم . از وقتی مادرشدم احساساتم عوض شده و انگار قوی تر شدم. یه حسی که نمیتونم توصیفش کنم دارم که منو موظف کرده از زندگیمو پسزم محافظت کنم.
چشم آهویی🌹❄❄خوب میدانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم ماندهای، عاشق نوازی میکنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این میاندیشم؛"زنی که عشق را میپذیرد، تا چه اندازه بی دفاع میگردد!!!
من عشقو با اون شناختم و خیلی ازتجربیاتم و خاطره های خوبم با اون بوده....طبیعیه که حس بهش داشته باشم. ...
افرین درستشم همینه اصلا باهاش حرف نزن.چون وکیله و خیلی تجربه داره و کلا دستش تو اینجور مسایل بازه بنظرم.سعی کن نترسی و بذارش تو بلک لیست.اه چقد یه اذم میتونه پست باشه
💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍 💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻 🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
افرین درستشم همینه اصلا باهاش حرف نزن.چون وکیله و خیلی تجربه داره و کلا دستش تو اینجور مسایل بازه بن ...
بلاکه . فک کنم هر هفته یه خط میخره....بیشتر از هشتا خط ازش بلاک کردم. فضای مجازیمم کلا حذف کردم فقط واتساپ دارم اونم بخاطر سفرای کاری مصطفی تماس تصویری میگیریم.
وای چقدر شرایطط سخته عزیزم.من دوستتم دیگه ازین ببعداگه خبری شد به منم خبر بده عشقم..شاید بتونم کمکت ...
😢