2777
2789

سلام خانوما دخترم ۴۰ روزشه فک میکنم هم رفلاکس داره هم کولیک ۳ تاهم دکتر بردم بی فایده بوده.علائمش اینه که موقع شیر خوردن یکم زور میزنه تو مدفوعش ماده چسبناک هست اروغ یا نمیزنه یا خیلی دیر میزنه تا سر شونمه خوب میخوابه تا میزارمش زمین تند تند اب دهنش قورت میده بیدار میشه و سکسکه ام زیاد میکنه بعد شیر دادنم با اینکه اروغ میزنه بازم شیر از بغل لبش بیرون میریزه  شکمشم صدای قار قور میده واینکه سرفه عطسه ام زیاد میکنه فک کردم سرما خورده ولی دیدم نه توروخدا یکی کمکم کنه کسی راهی بلده بگه خسته شدم بس که دکتر رفتم نفهمیدن درد بچمو😔

عزیزم این کولیک و رفلاکس هست منم تجربه داشتم ب مرور خودش درست میشه منم کلی اذیت میشدم ولی خودش رفع شد انواع دارو هم هست برای کنترلش اول اینکه دارو هایی مثل پدی لاکت و گریپ میکسچر زیر نطر دکتر بهش بده بعد از شیر تا نیم ساعت نخوابونش روی زمین بعد اگر تونستی تشک ضد رفلاکس بگیر استرسو از خودت دور کن چون به نی نی گلت منتقل میشه شرایطت رو تشدید میکنه

از این دوران  نی نی لدت ببر

تیکر یک سالگی عشقم😍دختر نازم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت بیشتر گرمی بخور سردی نخور اب و نبات و عرق نعنا غلیظ بخور بره تو شیرت تا معده بچه گرم شه

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

علائم رفلاکس بالا آوردن به روش جهشی هست .یاتو خاب دهنش میجوه و یهو اسید معده بالا میاد انگار دهنش تلخ میشه .تو خواب انگار نفس تنگی داره و بد نفس میکشه .

واسه کولیکش هر ۴ ساعت دوبرابر وزنش کولیک اید یا ایز بده اینجوری اذیتت نمیکنه اصلا