2777
2789
عنوان

دیگه تحمل دوری نامزدم رو ندارم

653 بازدید | 19 پست

سلام

من و نامزدم دیگه ابراز عشق و علاقه امون از حد پیام و صحبت های تلفنی گذشته و دوست داریم که همیشه کنار همدیگه باشیم . به خاطر محدودیت ها و سختگیری های که داداشم و بابام برامون ایجاد کردند اصلا نمیتونیم که همدیگه رو به غیر از مهمونی های رسمی ببینیم . برای اینکه پول رهن خونه ای که مد نظرمونه و همچنین هزینه های ماه عسل و ... آماده بشه باید چند ماه دیگه صبر کنیم . اما من نمیتونم که دیگه این دوری رو تحمل کنم و دوست دارم که هر چه زودتر کنار نامزدم باشم و دیگه از این صحبت های تلفنی و پیام دادن ها خسته شدم .

امشب به نامزدم گفتم که من دوست دارم هر چه زودتر زندگیمون رو شروع کنیم اما مثل همیشه بهم گفت که فقط چند ماه بهم فرصت بده ، وقتی که دید من ناراحت شدم ، پیشنهادی بهم داد که میخواستم نظر شما رو راجع به این پیشنهادش بدونم ؟

بهم گفت که میتونیم عقد کنیم و این چند ماه رو تا میاد که خونه آماده بشه خونه خودشون و تو اتاق خودش زندگی مشترکمون رو شروع کنیم  و بعد که خونه آماده شد بریم ماه عسل و بعدش هم دیگه بریم سر خونه زندگی خودمون .

این رو هم بگم که نامزدم خواهر نداره و خونشون فقط مامان و باباش که بازنشسته هستند زندگی میکنند و داداشش هم رفته سربازی .

به نظر شما این نوع شروع زندگی با توجه به اینکه من دیگه تحمل دوری نامزدم رو ندارم ، آبرومندانه و در شان من و نامزدم هست ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم مشکلی نداره 

قرار نیس برای مردم و حرف زندگی کنی 

چه تو قصر باشی چه سر کوچه حرف درست می‌کنن

پس آرامش خودت و همسرت مهمه 

منو همسرمم نامزدیم و بخاطر سربازیش مراسممون عیده

بعد مراسم قراره طبقه ی جدای همسرم فعلا باشیم تا عروسی بگیریم 

عزیزم تو که صبر کردی یکم دیگه هم صبر کن. حالا حالا ها پبش همید.‌انقد باهم باشید که خسته شی😂 پیش خانواده ی همسر بودن خوب نیس اصلا. بزار احترامت سرجاش باشه. بلاخره بینتون حرف و حدیثایی میشه چون پیش همید

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  
عزیزم تو که صبر کردی یکم دیگه هم صبر کن. حالا حالا ها پبش همید.‌انقد باهم باشید که خسته شی😂 پیش خان ...

مامان و باباش چون که دختر نداشتند ، با من مثل دختر خودشون رفتار میکنند و خیلی باهام مهربونند و دوستم دارند و از این نظر گفتم که زندگی کنارشون برای یک مدت کوتاه شاید مشکلی نداشته باشه