2777
2789
عنوان

دیگه تحمل دوری نامزدم رو ندارم

653 بازدید | 19 پست

سلام

من و نامزدم دیگه ابراز عشق و علاقه امون از حد پیام و صحبت های تلفنی گذشته و دوست داریم که همیشه کنار همدیگه باشیم . به خاطر محدودیت ها و سختگیری های که داداشم و بابام برامون ایجاد کردند اصلا نمیتونیم که همدیگه رو به غیر از مهمونی های رسمی ببینیم . برای اینکه پول رهن خونه ای که مد نظرمونه و همچنین هزینه های ماه عسل و ... آماده بشه باید چند ماه دیگه صبر کنیم . اما من نمیتونم که دیگه این دوری رو تحمل کنم و دوست دارم که هر چه زودتر کنار نامزدم باشم و دیگه از این صحبت های تلفنی و پیام دادن ها خسته شدم .

امشب به نامزدم گفتم که من دوست دارم هر چه زودتر زندگیمون رو شروع کنیم اما مثل همیشه بهم گفت که فقط چند ماه بهم فرصت بده ، وقتی که دید من ناراحت شدم ، پیشنهادی بهم داد که میخواستم نظر شما رو راجع به این پیشنهادش بدونم ؟

بهم گفت که میتونیم عقد کنیم و این چند ماه رو تا میاد که خونه آماده بشه خونه خودشون و تو اتاق خودش زندگی مشترکمون رو شروع کنیم  و بعد که خونه آماده شد بریم ماه عسل و بعدش هم دیگه بریم سر خونه زندگی خودمون .

این رو هم بگم که نامزدم خواهر نداره و خونشون فقط مامان و باباش که بازنشسته هستند زندگی میکنند و داداشش هم رفته سربازی .

به نظر شما این نوع شروع زندگی با توجه به اینکه من دیگه تحمل دوری نامزدم رو ندارم ، آبرومندانه و در شان من و نامزدم هست ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم مشکلی نداره 

قرار نیس برای مردم و حرف زندگی کنی 

چه تو قصر باشی چه سر کوچه حرف درست می‌کنن

پس آرامش خودت و همسرت مهمه 

منو همسرمم نامزدیم و بخاطر سربازیش مراسممون عیده

بعد مراسم قراره طبقه ی جدای همسرم فعلا باشیم تا عروسی بگیریم 

عزیزم تو که صبر کردی یکم دیگه هم صبر کن. حالا حالا ها پبش همید.‌انقد باهم باشید که خسته شی😂 پیش خانواده ی همسر بودن خوب نیس اصلا. بزار احترامت سرجاش باشه. بلاخره بینتون حرف و حدیثایی میشه چون پیش همید

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  
عزیزم تو که صبر کردی یکم دیگه هم صبر کن. حالا حالا ها پبش همید.‌انقد باهم باشید که خسته شی😂 پیش خان ...

مامان و باباش چون که دختر نداشتند ، با من مثل دختر خودشون رفتار میکنند و خیلی باهام مهربونند و دوستم دارند و از این نظر گفتم که زندگی کنارشون برای یک مدت کوتاه شاید مشکلی نداشته باشه