2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 32 پست
ببینید انجام واجباتو ترک محرمات ، یک موضوعیه که همه به اون واقفیم . پس چه خوب که انجام بدیم واجبات ر ...

بله حق با شماست

منظورتون این هست که انجام مستحبات انگیزه یه راهی میشه برای انجام واجبات و ترک محرمات

ولی چی بگم

من خیلی نمازشب میخوندم ولی دیگه انگیزه ندارم

میدونم اشتباه میکنم

راستی ببخشید نمیدونستم شما آقا هستید

شرمنده

ممنون بابت راهنمایی تون

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله حق با شماست منظورتون این هست که انجام مستحبات انگیزه یه راهی میشه برای انجام واجبات و ترک محرما ...

بله ، منظورم همینه . برگردین به خود واقعی و سرشت خداییتون . نه خواهش میکنم ، خیر دنیا و آخرت ، نصیبتون بشه ان شاءالله 

اللهم عجل لولیک الفرج 
بله ، منظورم همینه . برگردین به خود واقعی و سرشت خداییتون . نه خواهش میکنم ، خیر دنیا و آخرت ، نصیبت ...

امیدوارم بتونم برگردم

خیلی ممنون ازتون

خدا پشت و پناهتان باشه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

ریا نباشه منم یه چند باری خوندم 

باعث خوش اخلاقی ، نورانی شدن چهره ،برکت و... خلاصه خیلی مفید 

ولی الان حتی توفیق خوندن نماز های یومیه هم ندارم😔

😍الحمدالله کما هُوَ اهلُه 😍👩🏻‍⚕️
ریا نباشه منم یه چند باری خوندم  باعث خوش اخلاقی ، نورانی شدن چهره ،برکت و... خلاصه خیلی مفید& ...

تا باشه ، از این ریاها باشه . گاهی اوقات ، شرایط زمانه ، خودم رو میگم ( گاهی اوقات گناهامون ) و ... موجب میشه که ، نتونیم واجباتمون رو ، انجام بدیم ! پس حتی شده ، اگر یک رکعت نماز وتر ، رو هم بخونیم ، این قوت و قدرت رو میتونیم ، کسب کنیم که ان شاءالله ما رو پیش به سعادت معنوی مون ببره 

اللهم عجل لولیک الفرج 

سلام من یه مدتی  هست هر از گاهی می خونم آرامش عجیبی بهم دست داده خیلی رو رفتارم تاثیر گذاشته واقعا آرمشی که تو دل شب با خدا حرف می زنی یه چیز دیگست

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار

استار امیدوارم به حاجتتون برسن اسمتون رو نمی دونم ولی براتون دعا می کنم 

لطفا شما هم اگه خوندین برای حاجت دل من و ازدواجم دعا کنید اسمم سمیه هست ممنون

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
افسانه هستم عزیزم  واسه قبولیم توی ازمون استخدامی دعا کن ، برکتش برمیگرده به زندگی خودت .ممنون ...

به شرط لیاقت ، حتماً . ان شاءالله که بهترینها براتون رقم بخوره ، ممنونم 

اللهم عجل لولیک الفرج