2777
2789
خب گلم الان 60 تومن واریز میکنی بعد یکسال 65 تومن میشه 125 تومن پارس الان 210 تومنه چرا انصراف بزنی& ...

من این ۶۰ تو من رو  باید پراید قراضمو بفروشم   تا یکسال بی ماشین سختمه  اگر سه ماهه بود  سه ماه چیزی نبود سختمه یکسال بی ماشین 😔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من این ۶۰ تو من رو  باید پراید قراضمو بفروشم   تا یکسال بی ماشین سختمه  اگر سه ماهه ب ...

خب اینده بین باش اگر یه سال سختی بکشی در عوض ماشین خوب و نو سوار میشی اشتباه نکن 

اگر نمیخای فیش رو بفروش چرا انصراف بزنی

به کی بفروشم  همه تو فامیل ماشین دارن کسی لازم نداره تازه همه سرزنشم کردن چرا یکساله ثبت نام کردی گفتم اصلا حواسم نبوده طبق عادتم ک هر بار قرعه کشی میومد ثبت نام میکردم  ب هوای تحویل سه ماهه   ثبت نام کردم   اصلا خودمو شوهرم ماتم گرفتیم  دو راهی بدیه  

خب اینده بین باش اگر یه سال سختی بکشی در عوض ماشین خوب و نو سوار میشی اشتباه نکن 

مشکل شوهرمه   اون  صبر نداره   وگرنه بهش گفتم‌سال بعد این موقع ماشین صفرزیر پاته  میگه  تا سال بعد  خدا میدونه چی بشه 😞