2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرانصرفه یکم به آینده خوشبین باااشین بخدافرصت خوبیه چرااینفدرحرص میدی منووو

تا ۱۹  وقته  خوابم  نمیبره  از حس  اینکه سال دیگه این موقع ماشین صفر دارییم  اما شوهرم و خانواده ها حمایت نمیکنن  همش خط و نشون میکشن 

پس ب نظرت فیش رو بفروشم  ؟

فیش رو نفروش

پول چندانی نمیدن فوقش۲تومن ۵تومن ولی سالهای بیشتری محروم میشید از ثبت نام

و تا یه سال پلاک ب نام شماست و بار قانونی داره

منم ساینا سال بعد برام دراومد تحویل سال بعد 

پولم ریختم ولی بعد انصراف دادم بعد یه ماه با مکافات پولمو پس دادن

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

فیش رو نفروش پول چندانی نمیدن فوقش۲تومن ۵تومن ولی سالهای بیشتری محروم میشید از ثبت نام منم ساینا س ...

خب عزیزم اگر الان انصراف بدم ب نظرت  تا چند سال محروم میشم از ثبت نام ؟

چرا انصراف دادی شما ؟

خب عزیزم اگر الان انصراف بدم ب نظرت  تا چند سال محروم میشم از ثبت نام ؟ چرا انصراف دادی شما ؟

عزیزم اون موقع  نوشته بود ۴۸ماه یعنی ۴سال البته شاید بردارن این قانونو

ولی اگه فیشتو بفروشی و ماشینو تحویل بگیرن یه سالم ب نام شما بمونه چون تا یه سال خرید و فروشش ممنوعه عملا ۶سال محروم هستید

ببین بنزین گرونه ممکنه گرونترم بشه من ماشین پایه گاز سوز مد نظرم بود ولی تمام پیش فروشا بنزینی هستن

یکی هم که از شورای رقابت مجوز افزایش قیمت هر ۳ماه یکبار گرفتن اونایی ک تحویل سال بعد هستن قیمت قطعی نیست و به روزه ممکنه قیمتش خیلی بالا بره

یکیم ک من ماشین دارم ولی ب نام خودم نیست برام سخت بود مدتی بدون ماشین بمونم

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

عزیزم اون موقع  نوشته بود ۴۸ماه یعنی ۴سال البته شاید بردارن این قانونو ولی اگه فیشتو بفروشی و ...

اوهوم  من بار دهم بود ثبت نام کردم   اَد باید شانس گندم 

اون سه ماهه ها در نمیومد  این  یکساله در میومد 

واقعا خدا حکمتتو شکر 

خب عزیزم اگر الان انصراف بدم ب نظرت  تا چند سال محروم میشم از ثبت نام ؟ چرا انصراف دادی شما ؟

باز شما با همسرتون مشورت کنین و تصمیم بگیرید

شرایط زندگی اشخاص باهم فرق میکنه نمیشه نسخه ثابت برا همه پیچید

باز شما با همسرتون مشورت کنین و تصمیم بگیرید شرایط زندگی اشخاص باهم فرق میکنه نمیشه نسخه ثابت برا ه ...

شرایط ما اینه ک ما باید ماشیمنمون رو بفروشیم و تا یکسال 

بی ماشین سختمونه  😔

یکبارم که تو عمرم قرعه کشی اسمم  در اومد به این فضاحت  شد 😞

منم دقیقا هر دفعه ثبت نام میکردم فک کنم شهریور برام دراومد ذوق کردم پولو ریختم بعد فهمیدم اصلا مناسب شرایط ما نبود

خیلییییی سخت تونستم پولو پس بگیرم ازش

یه کاری کردن وقتی قرعه کشی این ماشینای گرون و بی کیفیت برنده میشیم چنان ذوق میکنیم انگار ماشین مفتی برنده شدیم😂😂😂