2777
2789
عنوان

بدادم برسید😭😭

254 بازدید | 22 پست

دیروز ی لک قهوه ای دیدم و نیم ساعت دل درد داشتم وتمام...امروز موعد پریودمه. نزدیک ۲ساعت پیش دوباره همون لکه تکرار شد..گفتم حتما پریود شدم...ولی زیردلم مخصوصا تخمدان چپم درد میکنه و ببخشیدا ولی خونی خارج نمیشه ...الان نمیدونم پریودم یاچی..؟لطفا کمکم کنید چیکارکنم؟؟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

اگه پریود نشدی ، تقریبا یک هفته بعد تست بارداری بزن ، البته اگه متاهلی

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه پریود نشدی ، تقریبا یک هفته بعد تست بارداری بزن ، البته اگه متاهلی

متاهلم..اقدامم بودم..ولی خب مگه اینا علایم پریودی نی؟؟زیردلم درد میکنه

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
اگه همیشه ی مرتب بوده یکم زعفرون دم کرده با نبات بخور

کلا منظمه پریودم...نکنه باردار باشم با زعفرون بیوفته؟

منم دقیقا عینه‌تو بودم پارسال،رفتم دکتر کفت کیست یوده که دفع شده،برو دکتر برات سونو بنویسه

اها ینی از کیستم میتونه باشه

احتمالا لانه گزینی باشه فقط تست بدید

اخه زیردلم خیلی دردمیکنه

سلام شاید لکه لانه گزینی باشه فعلا گرمیجات نخور و صبر کن

ی عالمه چای نبات خوردم🙄

2790
2778
2791
2779
2792