2821
2789
عنوان

بدادم برسید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 22 پست
اخه زیردلم خیلی دردمیکنه

اوایل بارداری همون عالئم پریودی رو اکثرا دارن من خودم دل درد و کمردرد داشتم همش فکر میکردم الانه ک پریود بشم اگر اقدام ب بارداری کردین فقط تست بدین

ای کااااااااااش زندگی دنده عقب داشت 😔😔😔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

متاهلم..اقدامم بودم..ولی خب مگه اینا علایم پریودی نی؟؟زیردلم درد میکنه

علائم بارداری شبیه به علائم پریودیه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
علائم بارداری شبیه به علائم پریودیه

اخه من دیگه دل دردم عین زمان پریودمه...ولی پریود نمیشم ..ازدیروز دوبار درحد لک دیدم ولی قبلا ک پریودمیشم خونریزیم زیاد بود

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
اخه من دیگه دل دردم عین زمان پریودمه...ولی پریود نمیشم ..ازدیروز دوبار درحد لک دیدم ولی قبلا ک پریود ...

میگم ک عین علائم پریودیه علائم بارداری عع😑 چند روز دیگه برو تست بزن

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
میگم ک عین علائم پریودیه علائم بارداری عع😑 چند روز دیگه برو تست بزن

چشمممممم😁😍

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
چشمممممم😁😍

چشمات روشن❤️❤️❤️❤️ انشاالله که مثبته

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز