2777
2789
عنوان

چی میشهههه ک ی آدم خودکشی میکنهههههه 😳؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 111 پست
اخه بستگی ب اون راه و رشته و درسی ک میخونی داره

نه اصلا اينطوري فكر نكن 

درس فقط يه بخش كوچيك زندگيه وقتي بري جلو ازدواج كني متوجه ميشي اونقدرا هم مهم نبوده 

بدون درس و مدرك انچناني هم ميشه خوشبخت بود 

من خودم ليسانسمو گرفتم ولي نه تحت فشار رواني و عصبي اگر احساس ميكردم اين درس داره بجاي رشد من منو به پوچي ميكشه ١٠٠٪؜ ميزاشتمش كنار 

يا حداقل به خودم زمان ميدادم 

روحم خيلي مهم تر از يه تيكه كاغذه كه مدرك باشه 

اگر ميتوني يه ترم مرخصي بگير به ذهنت استراحت بده 

كلا درسو ول كن 

تو اون مدت دنبال كاري كه دوس داري برو 

و به روحيت اهميت بده و هر زمان افكار منفي اومد سراغت خخودت اجازه ورودشو نده 

حالت خيلي بهتر ميشه 

اگر امكانشو داري برو مشاور اينم خيلي كمكت ميكنه 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرمنده دور جواب میدم 🙁🙁 رشتم تجربیه 🙁 هدفم پزشکی  ولی الان ازادم ی رشته فوق چرت

فکر پزشکی رو از سرتون بیرون کنید چون الان هر سال کلی داوطلب با پایه های فوق قوی کنکور تجربی ثبت نام میکنن تازه این بحث قبولیشه دوران طولانی و سخت تحصیل هم هست خیلیا هر ساله از پزشکی انصراف میدن بعد از فارغ التحصیلی هم مجبورید برید مناطق محروم یا روستاها کار کنید آمار بیکاری پزشکان خیلی بالاست تازه اگه بتونید با استرس و مسئولیت های شغل پزشکی کنار بیاید چون خیلیا با روحیاتشون سازگار نبوده و رفتن سراغ یه شغل دیگه نمونش دکتر آرام فر مدرس کتاب های زیست شناسی کنکور

پیشنهاد میکنم چارت رشته های تخصیلی مختلف رو دانلود کنید و جزوه های دروسشون رو از نت بخونید بینید کدومشون علاقه دارید بعد از دانشگاه آزاد انصراف بدید و برید بدون آزمون دانشگاه پیام نور ثبت نام کنید که مشکل شهریه بالا هم حل بشه به حرف هیچکس هم اهمیت ندید

اگه ریاضیتون خوبه و از حل مسائل لذت میبرید پیشنهاد میکنم برید سراغ رشته کامپیوتر که بازار کار وسیع و به شدت متنوع و رو به رشدی داره چه داخل ایران چه خارج از کشور با گرایش های جذاب و پرطرفدار و برای خانم ها هم هیچ محدودیتی نداره برعکس بعضی رشته ها

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
نه عزیزم...همچنان رو حرفش هست و میگه طلاق

خانومی،زیاد خودتو اذیت نکن،تو عشقت پاکه،مطمعن باش اون بالایی بهترین مسیر رو جلو پات قرار میده،دلتو بزن به دریا به خودت بگو هر چه پیش اید خوش اید،تنها عشق تو کافی نیست،باید دو طرفه باشه،با این حال بازم برات دعا میکنم.

الهی،گاهی،نگاهی،خدایا خواسته دلم رو براورده کن مصلحتم توش قرار بده،یا فاطمه زهرا ،چادرت را بتکان روزی ما را برسان،خداجونم میدونم که تا عید زیر این امضامو امضا میکنی،و من دوباره و هزاره باره به الرحمن الراحمین بودنت اطمینان پیدا میکنم.
فکر پزشکی رو از سرتون بیرون کنید چون الان هر سال کلی داوطلب با پایه های فوق قوی کنکور تجربی ثبت نام ...

اها

ممنون ب خاطر راهنمایی خوبتون و وقتی ک گذاشتید☺

چی بگم ایی خدا😳 ب رشته های  پیام نور فقط ب روانشناسی علاقه دارم ک اونم کار نداره و اشباع شده

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

نه اصلا اينطوري فكر نكن  درس فقط يه بخش كوچيك زندگيه وقتي بري جلو ازدواج كني متوجه ميشي اونقدر ...

😳😳😳😢

ن مشاور ن روانپزشک 

حسی ب هیچ کدومشون ندارم اون فقط دارو میده اونم حرف میزنه

حسی ب زندگی ندارم

اها ممنون ب خاطر راهنمایی خوبتون و وقتی ک گذاشتید☺ چی بگم ایی خدا😳 ب رشته های  پیام نور فقط ...

خواهش میکنم وظیفه بود

پیام نور همه رشته ها رو(بجز رشته های وزارت بهداشت و دامپزشکی) داره چطور نمیدونید؟

خواهش میکنم وظیفه بود پیام نور همه رشته ها رو(بجز رشته های وزارت بهداشت و دامپزشکی) داره چطور نمیدو ...

عههههه ن نمیدونستم

عههههه ن نمیدونستم

بله یه سرچ کنید شهریه هم که زیر یه تومن درمیاد واحدهای نظری هم مجبور نیستید کلاس برید

راستی از ورزش و تغذیه خوب هم غافل نشید

تو هر دو مورد راهنمایی خواستید در خدمتم

فکر پزشکی رو از سرتون بیرون کنید چون الان هر سال کلی داوطلب با پایه های فوق قوی کنکور تجربی ثبت نام ...

من رشتم نرم افزاره 

كامپيوتر فوق العادع سخته و اصلا هم ربطي به رياضيات قوي نداره چون اصلا دروس تخصيصيش رياضي نيست 

بايد فقط علاقه باشه و بس به اين رشته 

چون رشته خشكي هست مخصوصا برنامه نويسي هاش 

و قابل درك نيست 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
من رشتم نرم افزاره  كامپيوتر فوق العادع سخته و اصلا هم ربطي به رياضيات قوي نداره چون اصلا دروس ...

علاقه به حل مسئله منظورم بود که لازمه ی برنامه نویسی هست

چه زبانی منظورتونه؟

😳😳😳😢 ن مشاور ن روانپزشک  حسی ب هیچ کدومشون ندارم اون فقط دارو میده اونم حرف میزنه حسی ب ...

بنظرمن تو خودتو اينجوري دوس داري 

نميخواي خوشحال باشي 

تو ذهنت تله ي افسردگي و نا اميدي داري 

يعني هميشه احساس شكست داري هميشه فكر ميكني نميشه 

نميتوني 

و اينا همش به فكر خودت بر ميگرده 

تا وقتي خودت نخواي تغييري برات پيش نمياد 

مشاور هم دارو نميده كمك ميكنه كه مسائل ذهنيت رو خالي كني و حلشون كني 

علاقه به حل مسئله منظورم بود که لازمه ی برنامه نویسی هست چه زبانی منظورتونه؟

ببينيد حل مسئله فرق داره كاملا با اين رشته 

تو اين رشته شما مسئله اي حل نميكني فقط بايد سعي كني با يه سري كد هاي دستوري و بايد و نبايد ها يه برنامه بنويسي و  بتوني اجراش كني كه خيلي ازين زبان هاي برنامه نويسي محيط هاي شي گرا ندارن و به شدت خسته كننده هست واسه كسي كه علاقه نداشته باشه 

و راجب زباني فرق نميكنه از سي پلاس پلاس 

پايتون ، سي شارپ و و و