2777
2789

بچه ها میخوام بدونم چی میشه ک ی ادم میاد خودکشی میکنه و از جونش میخواد بگذره !! ؟؟🤔

ی ادم ممکنه بعد از مرگش همه بگن خاک تو سرررش چ دلیل مسخره ای بود واسه خودکشی ایششش!😋

ولی خودشون توی اون شرایط ک نبودن تحملش ک نکردن جای اون ادم نبودن....

ظرفیت هر انسانی فرق داره با بقیه ی مشکل برای یکی میتونه ی کوچولو باشه برای یکی اندازه ی کوه

ولی واقعا چرا میکشن خودشون رو ؟ 😩

⏪❌✏از دید خودم بخوام بگم زجراورترین شرایط ممکنی ک میتونه یکی توش قرار بگیره ک ن راحت رفت داره ن برگشت و بند بند وجود بعد از کلی تحمل داره از هم پاره میشه و با قرص خواب فقط فراموش میکنه ..😔😔

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خواهرمن چون نامزدش میخواد طلاقش بده همش میگه خودمو میکشم چون مشکلشو برزگ کرده 

شاید براش سخته اون مشکل 

شاید از دید ما ن نیست

مواظبش باش خیلی

اوهوم شاید نتونید یا حتی نتونم درک کنم ولی..اینو میدونم که آدم اون لحظه اینقدررررر فشار روشه که دیگه ذهنش بدنش طاقت این رنج رو نداره تصمیم میکیره بدنش زجر بکشه تا اینکه روحش ولی خب باید به عاقبتش بعد از مرگ هم توجه کنه 

من که این تجربه رو داشتم چون دکتر دوقلوهام از زنده موندن بچه هام قطع یقین کرده بود و اون لحظه برای فرار از شنیدن و تحمل این درد مغزم از کار افتاد و در ماشینو باز کردم.. 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
خدا نصیب کسی نکنه شرایطی رو که آدم به ستوه میاد و هیچ راه نجاتی نمیبینه و فقط میخواد خودشو خلاص کنه

مث الان من 😢😩

اون بند اخری ک گفتم اون شرایط خودم بود

جنون آنی انقدر عصبی و مضطرب میشی که فقط میگی تموم شه

دقیقاااا دقیقااااا

خودکشی ب خاطر جنون انی خدا میبخشه؟

بنظر من ايمان و توكل نداريم 

درسته كه گاهي ادم واقعا احساس ميكنه رسيده ب ته خط و راهي نيست 

اما همونجا اگر توكل كني 

اگر ب خدا پناه ببري 

مطمئنا ازون سد هم رد ميشي 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
جنون آني

موافقم جنون آنی👍🏻

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ