2777
2789
عنوان

چی میشهههه ک ی آدم خودکشی میکنهههههه 😳؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 111 پست
حق داشت 😳 ب ستوه رسیده دیگ چرا تو این بشتر ب خاطر عشق میکشن خودشون رو

نه بابا چ حقي منكه ميگم لج كرد قبلا هم هجد سالش بود اينكارو كرد نجاتش ذادن اما اينسري يكاري كرد نتونن نجاتش بدن

ميشه براي  باباي نازنينم ي حمد بخوني 🌹خيلي زود بود براي رفتنت پدرم😔😭
عزیزمییییی ک😙😙❤❤❤❤❤

فدو😍

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترس از قضاوت و آینده ی نامعلومه به نظرم...من در حال طلاقم و به خاطر همین قضاوت و آینده ی نامعلوم دلم ...

صلوات بفرست

اینقدر ادم گاهی میخواد بمیرههه

ک فقط کشش داره سمت وسیله خودکشیس ولی خودکش رو میبنده ب جایی ک نره 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

ميخوام يه حرفي بزنم  شايد موافق و مخالف داشته باشه  من ادم مذهبي نيستم ولي سعي ميكنم راب ...

حرفتون درسته

مرسی واسم کامنت گذاشتی🍀🍀❤

ی لحظه بهش فک کردم اگر من اون داغ رو داشتم دیدم نمیتونم سریع فکرم زو قطع کردم

حتی ی ثانیه هم فکر بهش سخت بود

خدایا بهم صبر بده تا شرمندت نباشم

من فقط و فقط برای خودت تحمل میکنم و نمیخوام دستم ب این کار الوده بشه خودت یا صبری رو بهم بده یا روزامو بهتر کن😊😩

میدونی میرسه به یه نقطه ایی از زندگی که از همه چیز از همه کس خسته میشه به تهش فک نمیکنه که چی میشه ف ...

من ی بار یکی از دوستام ی حرفی زد بهم خودکشی اون لحظه پرید از سرم

در صورتی نمیفهمید از جریانم

ولی گفت فاطمه اگ ی روز نباشی من میمیرم داغون میشم اشک توی چشمام جمع شد منصرف شدم

شکست شکست وشکست پشت سرهم تردشدن مخصوصاازطرف خانواده

اره شکست😢😢😢😢😲

کلمه ایست ک دارم ب طور متوالی تجزبه اش میکنم

افسردگی شدید ک کسی داشته باشه بیمارخ بیمارم فک کنم خدا ببخشپس‌خدا منو میبخشهههه😀😀😩 ایشون چرا ؟خ ...

زنش دختر عمومه دختر عموی خودش هم محسوب میشه...تو خونه پدر زنش زندگی میکرد اونم همه چیزشوزیر نظر داشت همه حرکاتشو جرعت نداشت ب زنش چیزی بگه چرا چون برادر زن و پدر زنش ازش حساب پس میگرفتن یا تو این ۴ سال اصلا عموم نزاشته بود پسره با پدر و مادرش رفت و آمد کنه خلاصه دخالت خانواده ها بود ب مشکل برخوردن میخواست طلاق بده عموم نزاشت گفت نمیزارم دخترم رو طلاق بدی..و سر زمین ارثیه هم باهم مشکل داشتن 

این بیچاره هم دست ب این کار زد😓😓چون از طرف خانواده خودش هم طرد شده بود فقط هم ۲۵ سالش بود

عاشِخِ لباشک🤪😼😋
رشتتون چیه؟ دیپلمتون چی بوده؟

شرمنده دور جواب میدم 🙁🙁

رشتم تجربیه 🙁 هدفم پزشکی 

ولی الان ازادم ی رشته فوق چرت

نه بابا چ حقي منكه ميگم لج كرد قبلا هم هجد سالش بود اينكارو كرد نجاتش ذادن اما اينسري يكاري كرد نتون ...

چ کار کرد ؟

لحظه ای که بهوش امدم گوشیم اوردن تا میتونستم زنگ زدم فحشش دادم و باهاش قهر کردم انگار منو فرستاد جهن ...

الهییییی بیچاره

الان چی ؟

اره قرص خورده بودم بعد رفتم دستشویی این مایه رو برداشتم پیس پیس زدم تو دهنم😂😂 اه الان فکر میکنم حا ...

قرص واسه چی🙂😐؟؟

بنظرت درس انقد مهمه كه بخاطرش عمري كه خدا بهت داده رو از دست بدي ؟؟؟  مثلا اونايي كه درس خوندن ...

اخه بستگی ب اون راه و رشته و درسی ک میخونی داره

زنش دختر عمومه دختر عموی خودش هم محسوب میشه...تو خونه پدر زنش زندگی میکرد اونم همه چیزشوزیر نظر داشت ...

😩😩😩😭😭😭😭😭

عا خب طلاق میداد بره