2777
2789
عنوان

چی میشهههه ک ی آدم خودکشی میکنهههههه 😳؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 111 پست
به نظرم اون آدم یه مشکل روانی داره، وگرنه هیچ مشکلی غیرقابل حل نیست که آدم بخواد خودش رو از بین ببره ...

اره درسته😙

یا افسرده هست

یا خسته شده از دست همسراش 

یا جنون گرفته 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

وقتی یکی زندگیش جهنم باشه خودکشی بهشت میشه براش ما تو شرایط اون نبودیم ولی اونی که خودکشی میکنه یهو تصمیم به این کار نمیگیره جنون آنی و غیره نیست اون به ته خط رسیده 

پسرم آدمی را آدمیت لازم است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من نمیتونم خودمو درک کنم چون واقعا اون لحظه بدترین تصمیم رو گرفت اگه مامانم و همسرم منو نکشیده ب ...

واقعااا ..اخیی خیلیه خوبه ک خدا دوقلوهاتون رو واستون نگه داره😋😄

خب اگ طرف رفته باشه ی مشت قرصی خریده باشه و اماوه کرده باشه ولی گذاشته باشه اون گوشه چی 

ی بار از سر جنون بره بخوره بمیره میبخشه خدا؟

وقتی همه دنیا برات بی ارزش میشه و همه آزارت بدن و حس کنی اصافی هستی و هیچ امیدی نداری وته همه چیز از ...

شدیدا و شدیداااااا درکت میکنم

تنها جیزی ک تا الان منو نگه داشته ایمانمه😳 ب خدا گفتم خدا جون من استانه صبرم تموم شده دیگ نمیتونم ...

پس شما هم تنها چيزي كه ميتونه ازين كار صرف نظرت كنه همون ايمانه 

نميدونم مشكلتون رو و سنتون رو 

ولي قطعا خدا از مشكل هاي ما خيلي خيلي بزرگتره 

نا اميد نباش 

منم تو يه سني خيلي به مردن و تموم شدن فكر ميكردم ، فكر ميكردم انتهاي دنياس و من هيچوقت خوشحال نميشم 

اما الان خيلي خوشحالم كه زنده ام 

خوشحالم كه كنار خانوادمم 

به اين فكر كن اگر نباشي چه به سر خانوادت مياد ؟؟ 

من ديدم خانواده هايي رو كه بچشون خودكشي كرده 

هيچوقت دلشون اروم نميشه و هميشه علامت سوال بزرگ تو ذهنشونه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
واقعااا ..اخیی خیلیه خوبه ک خدا دوقلوهاتون رو واستون نگه داره😋😄 خب اگ طرف رفته باشه ی مشت قرصی خر ...

نمیدونم..خدا کارش شبیه آدمیزاد نیست🤷🏻‍♀️

ولی کاش به خاطر اشتباه یه آدم همه رو تبعید به زندان بزرگی به نام دنیا نمیکرد😔

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
وقتی یکی زندگیش جهنم باشه خودکشی بهشت میشه براش ما تو شرایط اون نبودیم ولی اونی که خودکشی میکنه یهو ...

اوهوم😳😩👏🏼👏🏼👏🏼 درسته 

بند بند کجود اون طرف از درون داره پاره میشه فقط

منم با خودت موافقم اسی

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
پس شما هم تنها چيزي كه ميتونه ازين كار صرف نظرت كنه همون ايمانه  نميدونم مشكلتون رو و سنتون رو ...

😭😭😭😭😭 خب اینم حکمت خداست ک من نخوام اشک خونوادم رو ببینم هر چ قدرم ک بد باشن نمخوام زندگیشون جهنم بشه

حکمت خداس ک از جهنم میترسم

ولی میگم خودش مهربونه میبخشه ی ادم بیمار رو ک افسردگی شدید داره و دست خودش نیست و جنون میگیرتش 

خدا نصیب کسی نکنه شرایطی رو که آدم به ستوه میاد و هیچ راه نجاتی نمیبینه و فقط میخواد خودشو خلاص کنه

آفرین

درست وعالی گفتید

منم تو همین شرایطم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗