2777
2789
عنوان

چاقی خر است ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 113 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترت راست گفته الان تو بیمارستان یه بیمار دارن شوهرم گفت ۲۱ بار تا الان اومده اتاق عمل خیلی احتمالش ...

دکترم فکر پوله با ۶۰ کیلو وزن مریض عمل میکنه و هر دکتری مناسب این کار نیست کنارم پر نمونه های موفق ایشون ۷ سال پیش نه میلیون فقط زیر میزی گرفت پول یک پراید دلش نسوخته خیالت راحت فقط بنده پول الانم خانم رهنما و خانم نظام دوست خوب براش تبلیغ میکنن نمیگن بعد اون عمل چقدر پوست کشی کردن و....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام عزیزمم شما باید برای چاق شدن چند تا نکته رعایتت کنید اول یه چک آب کامل از بدنتون بدید بعد ویتام ...

ببین همشدر حال بدو بدو ام پسرم شیطونه نمیتونم درست غذا بخورم الان چند روزه دوست دارم انار بخورم نمیتونم

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه

خوبه صورتت تپله

من از صورت لاغر میشم. اننننقدر زشت میشم که نگو. ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم ولی ۵ کیلو کم میشم، همه میگن مریض شدی؟؟؟ دماغم آنچنان گنده به نظر میرسه و زشت میشم که نگو. به خاطر همین یا باید خوشگل باشم یا خوش هیکل.

بعد هم سریع سایز سینه م کوچیک میشه. اینم یه بدبختی دیگه 😟😟😟

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
اسلیو کردی لاغر نشدی شما؟

اسلیو کردم اما اضافه وزنم مناسب اسلیو نبود باید بای پس میشدم با ۸۰ کیلو اضافه وزن از ۱۴۰ به ۷۹ رسیدم باردار شدم بعد زایمان تا ۸۵ هم رفتم کلی رعایت میکنم و....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اسلیو کردم اما اضافه وزنم مناسب اسلیو نبود باید بای پس میشدم با ۸۰ کیلو اضافه وزن از ۱۴۰ به ۷۹ رسیدم ...

منم اضافه وزنم خیلی زیاده... از عمل هم میترسم، خیر سرم اراده هم کلا صفر یا شاید منفی

کیمیاگر شده ام ...