2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 91 پست

والا ادم استرس میگیره بره دکتر که بگه یوقت نداری

اونوقت یاد نمیاد کی چیشد کجا که از دست دادیش 

من راهنمایی بودم صندلی پرت شد محکم خورد بهم خیلی دردم امد همیشه ترس دارم دکتر برم بگه نداری

امیدوارم یه روز نامزدم نخواد ازم ک دکتر برم

دعا میکنم به ارزوهاتون برسید 
آره معاینه کرد دستش و هی میکرد داخل واژن بهم میگفت زور بزن چراغ هم انداخته بود داخل بعد نوشت مدل دند ...

واااا معاینه ش چه سخته

بنظرم قبل ازدواج باید رفت و برگه رو بایستی نگه داشت...

یه خانومی چند روز پیش تاپیک زده بود گفت بعد ۶ سال شوهرم برام حرف در آورده میگه تو باکره نبودی...

برای مسائل قانونی حتما به درد میخوره

تو این فکر بودم ... که با هر بهونه... یه بار آسمونو بیارم تو خونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا معاینه ش چه سخته بنظرم قبل ازدواج باید رفت و برگه رو بایستی نگه داشت... یه خانومی چند ...

وای منم آون و خوندم چرا برا من یکم درد داشت زیادی ور رفت خخخخ.اره بابا منم فردای عقدم رفتم گرفتم راحت شدم شوهرمم تو عقد کار و تموم کرد منم برگه دارم و خیالم راحت البته من خیلی ناز نازی ام با آون فیس فیسی ک من کردم 😂😂😂😂😂😂

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو
واااا معاینه ش چه سخته بنظرم قبل ازدواج باید رفت و برگه رو بایستی نگه داشت... یه خانومی چند ...

من خجالتم میاد برم دکتر

میدونی چون دختریم سخته 

اگه یه مدت رابطه با شوهرت  داشته باشی یکم شرایط برات عادی میشه خجالتت میریزه ولی قبلش ادم خجالتش میاد دیگ

هرچندبرای دکترا عادیه

هرچند بعد ازدواج و حاملگی و زایمان همش باید دکتر بری کلی به نظرم اونموقع راحت تره خجالتت کمتره

دعا میکنم به ارزوهاتون برسید 
ببین مرد ایرانی شاید نداشتن خون رو اکی باشه اما اون مدل که بگی من رابطه داشتم و بگه موردی نیست رو پی ...

میدونم 

کسی بدونه دختری به اجبار به زور یا به خواسته رابطه داشته یا تجاوزی صورت گرفته صد درصد کنار میذاره طرفو، ولی خب انسانی هم نیست چیزی ندونه خصوصا اگر به خواست بوده 

چه خطرناک ادم میترسه تو عقد حامله بشع

آره منم خیلی استرس میگیرم سر هر ماه دیگ عید عروسیمه ب خاطر کورونا عقب افتاد وگرنه من 2ماه پیش سر خونه زندگبم میبودم

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو