هانلي مدیر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 302 عنوان بکارت | مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 91 پست خانوما کسی بوده که قبل از ازدواج بکارتشو از دست داده باشه ولی ازدواج کنه و همسرش متوجه موضوع نشه؟یا ی بهونه ای بیاره؟ وزن ۹۸ قد ۱۷۵ وزن هدف ۶۵ عضو گروه قرمز موفق خواهم شد ن فورا ولی حتما🤲🌻 1399/10/14 | 23:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محیسابق عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 1642 بله تا دلت بخواد ای بابا تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو
عاشقتمs عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 892 ما هم همچین چیزی به عنوان رسم نداریم اولین بار اینجا فهمیدم بعضیا رسم دارن😟😖 کجایی دعا میکنم به ارزوهاتون برسید
goodgirl88 عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 1383 خیلی اذیت شدم تا 2ماه درد داشتم بعدش ترشح زرد غلیظ من الان دو ماهه ازدواج کردم یه روز نبوده که من سالم باشم کلن دارم از دل درد میمیرم خانمی ۲۶ ساله عاشق شغلمم خیلی کمک کردن و تبادل نظر کردن را دوست دارم
shokou910 عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 5460 بله درسته البته نظر شخصی من اینه حالا یه سری ناراحت نشن اما خب گاها بعضی اتفاقا باعث میشه آسیب ببین ... ببین مرد ایرانی شاید نداشتن خون رو اکی باشه اما اون مدل که بگی من رابطه داشتم و بگه موردی نیست رو پیدا نمیکنیاونقد رو راستی خوب نیستاینجا اروپا یا آمریکا نیست
عاشقتمs عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 892 👍🏻☹️ خب اگه اعتماد ندارن چرا میان بگیرنش دعا میکنم به ارزوهاتون برسید
باورم عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 4866 منم همین طور شهرمام شهر کوچیکیه و مردم خیلیی از رسومشونم دارن و مرداشونم تو کشور برا غیرت معروفن ولی ... کاملا درسته بنظر ما یه جور توهین به دختر و خانوادشه برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
محیسابق عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 1642 من الان دو ماهه ازدواج کردم یه روز نبوده که من سالم باشم کلن دارم از دل درد میمیرم عزیزم من تا 6ماه بعد رابطه ژل لوبیرکانت میزدم بخر از داروخانه ارزونه قبل رابطه بزن خیلی خوبه منم 1ساله عقدم ولی... تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو
هانلي مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 302 کاش یه ملاک برای پاکی نبود چون خیلی ناخواسته از دست دادن و خیلیا مجبور ب اینکار شدن و بعدتوبه کردن تو همین ایران خیلی از دخترا خیلی راحت رابطه دارن و بعدش با ی دوخت خیال خودشونو راحت میکنن پاکی ب ذاته آدم بر میگرده نه داشتن بکارت وزن ۹۸ قد ۱۷۵ وزن هدف ۶۵ عضو گروه قرمز موفق خواهم شد ن فورا ولی حتما🤲🌻
هانلي مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 302 شما اونی نیستی که گفت سن کم حادثه براش پیش اومده؟ ن عزیزم وزن ۹۸ قد ۱۷۵ وزن هدف ۶۵ عضو گروه قرمز موفق خواهم شد ن فورا ولی حتما🤲🌻
اونه عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2100 آره معاینه کرد دستش و هی میکرد داخل واژن بهم میگفت زور بزن چراغ هم انداخته بود داخل بعد نوشت مدل دند ... اره یکی از فامیل هامون میکف درد داره چقدر سخت حالا نری نمیشه
parva81 عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 743 کاملا درسته بنظر ما یه جور توهین به دختر و خانوادشه من که خودم حاضرم بمیرم همچین ننگیا قبول نکنم مهربان باش و شجاع
parva81 عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 743 کاملا درسته بنظر ما یه جور توهین به دختر و خانوادشه من که خودم حاضرم بمیرم همچین ننگیا قبول نکنم مهربان باش و شجاع
malihhhhhhhhhhhh عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 1588 بنظرم هر کسی اینکارو بکنه مصداق بارز دروغ و کلاه برداریه.بنظرم کار خیلی زشتیه و گرفتار کارما میشه
محیسابق عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 1642 اره یکی از فامیل هامون میکف درد داره چقدر سخت حالا نری نمیشه ن بابا سخت چی درد زیاد نداشت باباااا. درد نداره ک یکم ک دست میزنه باز میکنه درد داره اونم خیلی خیلی کم یک دقیقه ای تمومه تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو