2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اذیت شدم تا 2ماه درد داشتم بعدش ترشح زرد غلیظ

من الان دو ماهه ازدواج کردم یه روز نبوده که من سالم باشم کلن دارم از دل درد میمیرم

خانمی ۲۶ ساله       عاشق شغلمم   خیلی کمک کردن و تبادل نظر کردن را دوست دارم
بله درسته البته نظر شخصی من اینه حالا یه سری ناراحت نشن اما خب گاها بعضی اتفاقا باعث میشه آسیب ببین ...

ببین مرد ایرانی شاید نداشتن خون رو اکی باشه اما اون مدل که بگی من رابطه داشتم و بگه موردی نیست رو پیدا نمیکنی

اونقد رو راستی خوب نیست

اینجا اروپا یا آمریکا نیست 

منم همین طور شهرمام شهر کوچیکیه و مردم خیلیی از رسومشونم دارن و مرداشونم تو کشور برا غیرت معروفن ولی ...

کاملا درسته بنظر ما یه جور توهین به دختر و خانوادشه 

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
من الان دو ماهه ازدواج کردم یه روز نبوده که من سالم باشم کلن دارم از دل درد میمیرم

عزیزم من تا 6ماه بعد رابطه ژل لوبیرکانت میزدم بخر از داروخانه ارزونه قبل رابطه بزن خیلی خوبه منم 1ساله عقدم ولی... 

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو

کاش یه ملاک برای پاکی نبود چون خیلی ناخواسته از دست دادن و خیلیا مجبور ب اینکار شدن و بعدتوبه کردن 

تو همین ایران خیلی از دخترا خیلی راحت رابطه دارن و بعدش با ی دوخت خیال خودشونو راحت میکنن پاکی ب ذاته آدم بر میگرده نه داشتن بکارت

وزن ۹۸ قد ۱۷۵ وزن هدف ۶۵ عضو گروه قرمز                موفق خواهم شد ن فورا ولی حتما🤲🌻
اره یکی از فامیل هامون میکف درد داره چقدر سخت حالا نری نمیشه 

ن بابا سخت چی درد زیاد نداشت باباااا.  درد نداره ک یکم ک دست میزنه باز میکنه درد داره اونم خیلی خیلی کم یک دقیقه ای تمومه

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو