2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 91 پست
بسته به فرهنگ و خانواده البته من به چشم ندیدم اما تو همین نی نی سایت زیاد دیدم میگن شب میمونن دستما ...

بله درسته

البته نظر شخصی من اینه حالا یه سری ناراحت نشن اما خب گاها بعضی اتفاقا باعث میشه آسیب ببینه که خب هیچ، برای خیلیا طبیعیه که خونریزی اینا نباشع،بعضیها ازدواج داشتن قبلا هیچ،اما یه تعدادی رابطه نامشروع داشتن که خب این حق طرف مقابله بدونه با چه فردی داره زندگی تشکیل میده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره دقیقا منم همون جوری شدم

خیلی اذیت شدم تا 2ماه درد داشتم بعدش ترشح زرد غلیظ

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو

خودم ریختم پرام موند 😲😲😲😲

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
وای خدای من چقدر راحت ینی میکنن این کار و اخه 

بله تا دلت بخواد 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
من دیدم که بعضیا ببخشیدا داخل واژنشونو تیغ میزنن که موقع د.خ.و.ل خون بیاد و همسرشون فکر کنه باکره بو ...

یعنی تا اخر عمر مجرد بمونی بهتره تا اینکار

هر چی که خدا بخاد!!خدا که بد نمیخاد!!
خونابه چجوره. برگه سلامت رفتی گرفتی درد داشت

آره معاینه کرد دستش و هی میکرد داخل واژن بهم میگفت زور بزن چراغ هم انداخته بود داخل بعد نوشت مدل دنده ای خودمم نمیدونم چجوری بعد شوهرم و صدا زد بهش توضیح داد. ینی دسشویی میرفتم لخته خون میومد. بعد رابطه ازم خون میومد حتی بار چندوم بعدش تا یک ساعت هی لک لک خون میومد کلا اذیت شدم 

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو
ما هم همچین چیزی به عنوان رسم نداریم اولین بار اینجا فهمیدم بعضیا رسم دارن😟😖

منم همین طور شهرمام شهر کوچیکیه و مردم خیلیی از رسومشونم دارن و مرداشونم تو کشور برا غیرت معروفن ولی همچین چیزا تو هین به زنشون میدونن

مهربان باش و شجاع