2777
2789
عنوان

سس ماس...

84 بازدید | 7 پست

از اوني كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟

هنوز داره ميجنگه يا کشته شده؟😂

بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا میخوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵✅🥳🥰....هدف دوم ۹۰🥳✅...هدف سوم ۸۵✅🤩😍.... هدف چهارم۸۰🤩🤩🤩

مفقود الاثر شد بنده خدا 😂😂😂

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا چه دل خوشی داریم ما دخترا... 

خوبیش به اینه که از دل بستن و اعتماد کردن به نااهلش درس نمیگیگریم

بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا میخوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵✅🥳🥰....هدف دوم ۹۰🥳✅...هدف سوم ۸۵✅🤩😍.... هدف چهارم۸۰🤩🤩🤩

جانباز شده رفته به گوشی گرفته خوابیده😆😆😆

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...