2777
2789
عنوان

می ترسمممم

332 بازدید | 31 پست

شوهرم بنده خدا اگه پول داشته باشه خرج می کنه اما این مدت حدود صد میلیون وام گرفته که پنجاه میلیون تو بورس بر باد رفته. اونی که مونده رو هم دم زایمان من هی داره خرج می‌کنه. اما یه اخلاقی داره یا خیلی دست و دلبازی یا اگه جلوشو بگیرم خسیس میشه و اصلا میگن جلوی خرج کردن مرد رو نگیرید. اما تهش می ترسم از این که توش بمونیم تو قسطای این وام ها. هنوزم نگاهش به این بورسه و میخواد پنجاه تومنه مونده رو هم دوباره بندازه تو بورس. یه دلم بهش میگه جلوشو بگیر نذار ولخرجی کنه یه دلم میگه مرد هست بذار خرج کنه. موندم والا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثل ماییم دقیقا.  منکه اصلا نمیپرسم چقدر شد؟ چقدر برداشت کردی؟  اون وظیفه زندگی رو تامین ...

منم بذارم به عهده خودش؟ آخه اصولا اهل زیاده روی هست تو خط هرچی بیفته. الان افتاده رو دور خورد و خوراک چون من باردار بودم 

لعنت بهشون ک با بورس زندگی خیلیارو آتیش زدن ک الهی زندگیشون آتیش بگیره این بورس چه کوفت و زهرماری بو ...

آره واقعا کاش به دلش بیفته این نصف مونده رو دیگه تو بورس نندازه

آره واقعا کاش به دلش بیفته این نصف مونده رو دیگه تو بورس نندازه

خو بهش بگو با زبون نرم هی قربون صدقش برو بگو نگهدار برا نی نیمون حالا نی نی کلی خرج داره والا عین حقیقتم هسا حالا خرجای بچت و دکترایی ک الان میریو نمیبینه چقد هزینه داره😒

با برنامه باشید چه موقع نداری چه پولداری

من سبک زندگیم خرج به اندازه س ولی اون داشته باشه ولخرج نداشته باشه سختگیر. ولی می‌دونی اگه وقتی که شاده و پول داره جلوشو بگیرم دیگه هیچوقت خرج نمیکنه و میفته تو خط اینکه هیچ کاری نکنه. 

خو بهش بگو با زبون نرم هی قربون صدقش برو بگو نگهدار برا نی نیمون حالا نی نی کلی خرج داره والا عین حق ...

اون که نمیخواد ضرر کنه میگه میندازن تو بورس زیاد بشه. یه همدوماد داره تو بورس موفقه از چشم و هم چشمی اون رفت تو این کار و حاضر هم نیست قبول کنه فایده نداره. هی میگه از فردا مثبت میشه

من سبک زندگیم خرج به اندازه س ولی اون داشته باشه ولخرج نداشته باشه سختگیر. ولی می‌دونی اگه وقتی که ش ...

عینه شوهرمنه که دیروز رفته نزدیک دوتومن داده خرت و پرت وسایل کیک و پیتزا انقدر غر زدم نخر ولی داشته باشه جلوشو نمیتونم بگیرم میدونی باید خودشون بیشتر از ما به فکر باشن

تلخی رو تو خوب بلدی شیرین بودن کارتونیست💜
اون که نمیخواد ضرر کنه میگه میندازن تو بورس زیاد بشه. یه همدوماد داره تو بورس موفقه از چشم و هم چشمی ...

واای فک کنم اعتیاد داره 

خداروشکر شوهر من یکی دوماه رفت و سریع بیرون اومد الحمدالله چون دید بورس ینی بازی با زندگی و روح و روان