2777
2789
عنوان

می ترسمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 31 پست
عینه شوهرمنه که دیروز رفته نزدیک دوتومن داده خرت و پرت وسایل کیک و پیتزا انقدر غر زدم نخر ولی داشته ...

آره والا. ما الان خونه مون نیمه سازه یه بار گفتم یه اتاق رو کاغذ دیواری کنیم گفت همه خونه رو میکنم گفتم خرجش زیاد میشه ول کرد. یه بار گفت همه پنجره ها رو توری میزنم گفتم فقط ورودی واجبه بقیه اش نیاز نیست گفت پس کلا نمیزنم و غیره غیره الان که نگاه میکنم می بینم هی من خواستم جلوی خرج رو بگیرم کامل از خریدن همه چی افتادیم برا همین جرات نمیکنن پیشنهاد به صرفه بهش بدم. یا ریخت و پاش می کنه یا کامل بی خیال میشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم بذارم به عهده خودش؟ آخه اصولا اهل زیاده روی هست تو خط هرچی بیفته. الان افتاده رو دور خورد و خورا ...

شوهر منم اینجوریه. میگم بيسکوئيت! میره یه پلاستیک بيسکوئيت می‌خره. 

منم باردارم و داروها خیلی هزینه داره. 

سعی میکنم رعایت کنم، خرجای قبلو نکنم اما خوب یه چیزایی واجبه 

برای همین نمیپرسم جقدر داری واینا تا شرمندم نباشه و بتونم یه چیزایی بخوام ازش. 

جوش نزن ان شاالله خدا درست میکنه. 

1403/5/22مردم

من اصلا ترجیح میدم تو کار مرد دخالت نکنم.پول بده با قناعت خرج میکنم میزان حقوق و افت بورس را هم اصلا در جریان نیستم.ترجیح میدم زنانگی کنم اونم مردونگیش را بکنه به من چه که حرصش را بخورم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ما هم به خاطر بورس خیلی ضرر دادیم،نه اصلا صلاح نیست باقی پولشو تو بورس بزاره وگرنه بیشتر زیر قرض میرین😕

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
واای فک کنم اعتیاد داره  خداروشکر شوهر من یکی دوماه رفت و سریع بیرون اومد الحمدالله چون دید بو ...

گفتم که از حسودی همدوماد و غرور مردونه اش نمیخواد قبول کنه شکست خورده

من اصلا ترجیح میدم تو کار مرد دخالت نکنم.پول بده با قناعت خرج میکنم میزان حقوق و افت بورس را هم اصلا ...

نظر خیلیا همینه منم باید رو خودم کار کنم. ولی آخه چطور میگن زن باید زندگی رو مدیریت کنه؟!

نظر خیلیا همینه منم باید رو خودم کار کنم. ولی آخه چطور میگن زن باید زندگی رو مدیریت کنه؟!

عزیزم من خیلی مدیریت قوی دارم.همسرمم فقط دوسال ازم بزرگتر بود و از نظر من خیلی بچگانه بود کاراش و من همیشه حرص میخوردم تا اینکه از یه جایی دیدم دارم مثل بچه بارش را به دپش میکشم چون واقعا کارهای خودم با مدیریت و سیاست بهتری بود و هربار کار دست ایشون بود ضرر میکردیم.ولی ول کردم و سعی کردم تو کار مردونه هیچ دخالتی نکنم دو سه تا شکست را پذیرفتم بدون غر زدن تا اینکه ماشالا مردی شد واسه خودش.الآن من که هیچی کل خانواده هامون روش حساب میکنند.

آره والا. ما الان خونه مون نیمه سازه یه بار گفتم یه اتاق رو کاغذ دیواری کنیم گفت همه خونه رو میکنم گ ...

خواهر منم تو بورس نزدیک 50 سرمایه گذاری کرده فوق لیسانس حسابداری مالیاتیه میگه این افت و خیز ای بورس نترسونتتون عیه طلاست باید زمان بذاری تا سود کنه نگران نباش

تلخی رو تو خوب بلدی شیرین بودن کارتونیست💜
عزیزم من خیلی مدیریت قوی دارم.همسرمم فقط دوسال ازم بزرگتر بود و از نظر من خیلی بچگانه بود کاراش و من ...

چقدر عالی. پس بهتره منم خودمو بکشم کنار و اجازه بدم هرکس وظیفه خودشو انجام بده. اتفاقاً اونم وقتی من مدام نظر بده حس می‌کنه دارم روش ریاست میکنم و دوست نداره. خودش بفهمه بهتره. 

چقدر عالی. پس بهتره منم خودمو بکشم کنار و اجازه بدم هرکس وظیفه خودشو انجام بده. اتفاقاً اونم وقتی من ...

نمیدونم والا اکه میتونی تا آخر عمر ادامه بده ولی من کشش را نداشتم.الآن خانم برادرم از من خیلی بزرگترن و مدیریت همه چیز دستشونه مثلا سرمایه گذاری و بورس و خرید و تمام کارهای بیرون و غیره با ایشونه یعنی از اول کار بقیه را قبول نداشتند ولی الآن به من گفتند من اشتباه کردم کاش از اول میذاشتم بکنند تا یاد بگیرند.الآن خانم برادرم توانش را از دست داده و برادرم هم چون از اول نکرده که به این سن دیگه نمیتونن

نمیدونم والا اکه میتونی تا آخر عمر ادامه بده ولی من کشش را نداشتم.الآن خانم برادرم از من خیلی بزرگتر ...

آره. منم راستش دوس دارم مدیریت خونه دست مرد باشه و من فقط مدیریت حقوق خودمو داشته باشم. فقط گاهی دلهره می گیرم. تا الان چند دفعه بوده که شوهرم اشتباه اقتصادی کرده اما نادونی ای که بخواد زیر قرض مردم بریم نبوده خدا رو شکر ایشالله از این به بعد هم خدا کمک می‌کنه. 

شوهر شما چه مدلیه؟ شما چه برخوردی داری؟

پول که داره تا آخرش خرج میکنه. برنامه ریزی نداره میبینی گوشت نداریم من با خودم میگم حالا بعدمیخریم فعلا میوه بخریم یکی نیاد سر زده.بعد میاد میبینم صد جور میوه خریده به جش سیب زمینی پیاز که واجب بوده رو من به خاطر اینکه گفتم گناه داره خرجمون زیاد نشه نگفتم بخره.

یامثلا میگم گوشت بخر دیگه برنج رو نمیگم که روش فشار نیاد وقتی نیاد میبینم مثلا رفته سومر هزار تا آشغال خریده مثه چیپس و پفک و .... میگم کاش به جاش یکم بادوم زمینی میخریدی یا نخود کشمش که سالم تره...

یا مثلا بچم شلوار نداره اما برنامه آخر هفته رو شام دوستاش رو دعوت میکنه

پول که داره تا آخرش خرج میکنه. برنامه ریزی نداره میبینی گوشت نداریم من با خودم میگم حالا بعدمیخریم ف ...

دقیقا. شما چی کار می کنی اونوقت؟ ولی اگه تو ذوقشون بزنی هم دیگه کلا خرج نمی کنن هاااا

دقیقا. شما چی کار می کنی اونوقت؟ ولی اگه تو ذوقشون بزنی هم دیگه کلا خرج نمی کنن هاااا

نه توذوقش نمیزنم .

اولا بهش میگفتم وقتی پول دستت میاد بهم بگو خب یه چیزایی واجب تره بگم اونا رو بخ ی اما بارم نمیگفت...

منم تصمیم گرفنم هر دفه تو خونه چیزی کم داریم لیست مینویسم و براش پیامک میکنم.به اندازه پولش خرید میکنه هر چی شو که واجب تره کنارش علامت بزن.هر چیشو که نخرید دوباره تو لیست بعدی که چند روز بعدش براش میفرستی یاد داشت کن.

اوایل بهش میگفتم پس انداز کن یا یکم پول بذار تو خونه مت پس انداز مزکنماما ۲ دفه میذاشت دفه سوم مثه گداها پول باید میگرفتم...

منم بی خیال شدم همیشه مایحتاج زندگی رو بدون اینکه بپرسم پول داری یا نه بهش میگم.اونم میخره