2777
2789
عنوان

سیسمونی با شوهر یا مادرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 88 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال رسم اینه که مادر دختر برای همه دختراش بخره دیگه؟ مامان من برای خواهرم خرید ولی الان که من ح ...

خوب خواهرت بگو سوال كنه

بگو ازشون بپرسه كي برات ميرن خريد ؟

لااقل تكليف خودتو بدوني

شوهرت متوجه نمیشه یعنی؟

نه قلق داره اینا من از مامانم یاد گرفتم دیگه انشاالله پیاده میکنم رو شوهرم ولی کلا نمیگم کی خرید و نمیپرسه در مورد پول هیچوقت میارم میبینه و فلان بعدا کلا یادش میره اگرم بپرسه مامانت اینا سیسمونی اوردن؟...میگم اونارو مامانم خرید دگ یادت نیست؟؟؟؟

تاپیک های مفید تگم کنید لطفا💛🌱
این درست نیست کلاه سرشوهرت میذاری واقعیت رو بهش بگو البته از قبل باهاش صحبت کن

کلاه نیست اولا بعدم کلا نمیپرسه کی پول داد و چقد شد و فلان کلا هرچی میخرم ذوق میکنه... اگههه شایید بعدااا پرسید مامانت اینا سیسمونی اوردن و حرف افتاد میگم اونارو مامانم اینا خریدن دگ یادت نیست؟؟ مامانم اینا مشکلی ندارن بخرن ولی کلا من نمیخوام گناه دارن

تاپیک های مفید تگم کنید لطفا💛🌱

من کلا بااین رسم و رسومات مخالفم،قدیم رسم سیسمونی بود مگه چی میدادن سه دست لباسو یا دست لحاف و تشک و بالشت،مث الان انقد تجملاتی نبود ک،الان یه سیسمونی از جهیزیه هم قرو فرش بیشتره،

من بابام بازنشسته اس،و خودم سه ساله تو اقدامم،ازهمون ماه اول اقدام تا همین امروز که سه سال میشه کل سیسمونیمو با پول توجیبیایی ک شوهرم میداد پس انداز میکردم میخریدم،بدون اینکه شوهرم بفهمه میبردم میزاشتم خونه مامانم اینا،چون نمیخواستم تو این وضعیت بد اقتصادی ب بابام فشار بیاد،ازطرفی خرج ومخارج بچمون پای منو شوهرمه،پس وظیفه شوهرمه وسیله بچه رو تهییه کنه نه بابام،واینکه نمیخواستم شوهرم بفهمه ک بعدا بزنه سرپ یا اقتدار و عزت بابام بره زیر سوال،درضمن وضع مالی شوهرم معمولیه،خیلی هم پول توجیبی انچنانی نمیداد،ولی من تواین مدت خرجامو مدیریت کردم،مثلا واسه خرید مایتاج خونه بهم پول میداد میرفتم تره بار خرید یا از فروشگاه تو زمان پر تخفیف خرید میکردم،اون تخفیفشو میزاشم کنار واسه خودم،

یا پول میداد لباس و.. بخرم میرفتم از جاهای قیمت مناسب خرید میکردم بقیشو پس انداز میکردم،پول میداد با اسنپ برم،من با اتوبوس میرفتم بقیشو پس انداز میکرد،یه چمدون پر لباس از دوران مجردیم داشتم ک بخاطر تغییر سایزم دیگه اندازم نبود اونارو فروختم، اینجوری ذره ذره پس انداز میکردم هرسری یه تیکه وسیله میخریدم،همه روهم اسپرت گرفتم،خداروشکر الان کل سیسمونیمو خریدم جز سرویس چوب و کالسکه و صندلی ماشین مونده،

ک اونم سرویس چوبشو بابام نجاری بلده میسازه،کالسکه و صندلی ماشینم پول جمع میکنم میخرم،

من چون با پول توجیبیای خودم میخرم حتی وسایل غیر ضروری مث اباژور و لوسترو ساعت و سطل اشغال و جا دستمالو...روهم از رو ذوقم خریدم،

خواستم بگم بااین سیاست و مدیریتم اقتدار و عزت پدرم جلو شوهرم حفظ میشه،دوم اینکه جلو شوهر و خانوادش سرم بلنده،نه به بابام فشار اومده نه به شوهرم،نه خودم استرس گرفتم تواین گرونی پول سیسمونی از کجابیارم،نه بابا استرس گرفته و بهش فشار اومده،

یعنی چی؟

فعلا نی نی ندارم هر چی از دستم بر بیاد میگیرم بقیشم خانوادم

میشه برا اینکه ب امید خدا زودتر عروسی بگیریم بریم خونه ی خودمون صلوات بفرستین    متأهل و متعهد   فداتبشمممم که هم جانیوو جانانی
کلاه نیست اولا بعدم کلا نمیپرسه کی پول داد و چقد شد و فلان کلا هرچی میخرم ذوق میکنه... اگههه شایید ب ...

ولی اگر اعتقاد داری که این رسم درست نیست که پدر و مادرت سیسمونی بچت را بخرن باید به شوهرت هم این موضوع را بفهمونی.

چون عقیده خودت را قبول داری و دلیل نداره بخواهی اینطوری عنوان بکنی

من کلا بااین رسم و رسومات مخالفم،قدیم رسم سیسمونی بود مگه چی میدادن سه دست لباسو یا دست لحاف و تشک و ...

آفرین عزیزم احسنت به تو

ایشالله خدا بهتون یه نی نی خشگل و سالم بده

سه سال!! مشکل چیه ؟

آفرین عزیزم احسنت به تو ایشالله خدا بهتون یه نی نی خشگل و سالم بده سه سال!! مشکل چیه ؟

اره سه سال، هیچ دکتری هنوز نفهمیده مشکل از کجاست،

عکس رنگی و ازمایش و سونو دادم همه چی اوکیه میگن سالمی،همسرمم چکاپ کامل و آز اسپرم داد ب اونم گفتن سالمی،

کلا نازایی ناشناخته اس،

ممنونم بابت دعای قشنگت