2777
2789
عنوان

عمل جراحی رحم

72 بازدید | 5 پست

دوستان کسی خودش یا اشنایی عمل برداشت رحم انجام داده؟ بیمارستان خصوصی مثلا کسری هزینش میدونین الان چقد میشه؟ لطفا کمک کنین اگه کسی تجربشو داره یا خبر داره راهنماییم کنه

اگه بیمه مکمل باشی  و بستگی داره بیمه گزارت کی باشه بعضی ها رو دفترچه کم‌می کنن بعضی ها هم نه فاکتور میدن بری درصدشو بگیری

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به دفترچه بیمه داره و بیمارستان برای من شد ۸نیم میلیون  البته خصوصی پزشک گفتن باید خودت ب ...

والله مادرم بیمه تکمیلی تامین اجتماعی داره. و وکترش گفته ک.بیمه میده هزینشو بعد عمل. ولی مشکل اینجاست هزینه عمل گفت 13 تومن میشه

والله مادرم بیمه تکمیلی تامین اجتماعی داره. و وکترش گفته ک.بیمه میده هزینشو بعد عمل. ولی مشکل اینجاس ...

حتما بیمارستانش خوبه یا اینکه پزشگش خوش اشتها😆

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

سلام عزیزم اگر بیمه تامین اجتماعی داری برو بیمارستان میلاد پیش دکتر یوسف نژاد بینهایت کارشون خوبه و کاملا هم رایگانه ضمنا کادر بیمارستان هم عالین من  اونجا عمل کردم حتی بخیه هاشون از بخیه های سزارینم که تو بهترین بیمارستان خصوصی بود هم بهتر بود به نظرم هر کی دفترچه داره برای عمل بره میلاد من که چند تا از اشناهام میلاد رفتن برای عمل همه راضی بودن