2777
2789
عنوان

دلتنگی

87 بازدید | 10 پست

خیلی دلم گرفته کسی هست حس وحال من وداشته باشه من هرکارمیکنم همسرم یکم بهم محبت کنه اصن من ونمیبینه 😔کل روزم میره سرکار حتی یه زنگ بهم نمیزنه دلخوشی تو این دنیا به هیچ کس ندارم یه دونه شوهرم ودارم اونم اینطوری 😔😔واسه خودش تصمیم میگیره میره میاد هرکار دوس داره میکنه نه بدی میکنه نه خوبی 😔بعضی روراخیلی دوس دارم کل روز و که توخونه منتظرشم شب بیاد بغلم کنه بوسم کنه بهم بگه دوسم داره اما هرگز بعیده این کارا😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرکاری ازدستم بربیاد کردم بارها گفتم ازاین کار بدم میاد ازاون خوشم میاد اما اصلا گوش نمیده انگار به ...

.اینجوری ک فایده نداره بعد ازهم سرد میشین...

عطر کلمه های او،عطرگل یاس ،محکوم ام میکرد ادامه دهم آرام ادامه می دادم...A🪻🌱

منم شرایت شما رو دارم بعد حفت سال هنوز همون چوریە بعضیا میگن یادش بدە  عزیزم اخلاقش این مدلیە درست بشو نیست الان کە پسرم دنیا اومدە با اون سر گرمم.کاریش نمی شە کرد بخدا تو دلم موندە یە بغلم کنە

بیا ای برگ پاییزی گمانم باتو همدردم......
منم شرایت شما رو دارم بعد حفت سال هنوز همون چوریە بعضیا میگن یادش بدە  عزیزم اخلاقش این مدلیە د ...

به منم همین ومیگن اما من خیلی زحمت کشیدم نمیشه ده هزار بار بهش گفتم انقد دوس دارم جلوی دیگران من وخانوم صدا بزنی شاید مسخره باشه اما خوب تو دلم مونده اما همیشه اسمم ومیگه اصن محل نمیده یه بار نشده پای سفره منتظر باشه منم برسم همیشه زودتر غذا شو میریزه جلوی دیگران میخوره یه سوال ازم نمیکنه تو میخوری خوردی همین چیزای کوچیک یه قلب وشاد میکنه کل روز وتوخونه منتظرشم شبم میاد یاخوابش میاد یاخستس فقط فکر میکنه همه جی پوله😔