2777
2789
عنوان

طلا بانک سکه

233 بازدید | 31 پست

سلام دوستان اگه شما میتونستید ماهی یکی دوتومن پس انداز داشته باشین کدوم را انتخاب میکردین

بانک وسود بانکی گرفتن

بورس (داخلش  رفتم ریسکش بالاست)

طلا دست دوم

سکه

بیشتر نظر طلا وسکه است ویک سوال چرا قیمت نیم سکه را اگر در ۲ ضرب کنیم از قیمت تمام سکه بیشتر میشه؟

وهدفم خرید یک موضوعی در آینده است ودرازمدت بهش میخوام فکر کنم

من که دارم میذارم تو بانک 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بانک اخه ۱۵ درصد نهایت ۱۸ درصد سود بده وتوی دراز مدت ارزش پولت کم میشه وچندساله دیگه یک دوچرخه ام با ...

آره میدونم کسی رو ندارم برام طلا بخره خوردم سر درنمیارم 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
برای اینکه ارزش پولت حفظ بشه طلا بدون اجرت بخر 

رفتم بخرم طلافروشه بهش گفتم دست دوم میخوام که فقط ۷ درصد کارمزد را باید میگرفت نگو بدون اجرت را داره جای دست دوم بهم میده یک ۷ درصد حساب کرد یک ۹ درصد.بهش گفتم نه درصد چیه میگه مالیاته مبگم خودتون گفتین دست دومه میگه اا اشتباه کردم بدون اجرته.

دست دوم فقط ۷ درصد کارمزد

بدون اجرت ۷ درصد کارمزد و۹ درصد مالیات

دست دومم زمانی خوبه که کسی از اطرافت بشناسی وازش بخری خوبه

من برای پس انداز پولمو چهار قسمت کردم یک قسمت ملک یک قسمت طلا یک‌قسمت سهام یک قسمت نقد در ضمن ق ...

اخه من پولم بخشی از حقوقمه که مثلا میتونم ماهی دوتومن پس انداز کنم والان کلا ده تومن جمع کردم واسه شروع نمیدونم کدوم را بخرم

رفتم بخرم طلافروشه بهش گفتم دست دوم میخوام که فقط ۷ درصد کارمزد را باید میگرفت نگو بدون اجرت را داره ...

عجب آدم کلاه برداری بوده!

دست دوم و بدون اجرت جفتش یکیه..

که بدون مالیات هست و یه مقدار میشکن‌روش و میفروشن..

عجب آدم کلاه برداری بوده! دست دوم و بدون اجرت جفتش یکیه.. که بدون مالیات هست و یه مقدار میشکن‌روش ...

اره خودم قبلا خریده بودم طلافروشه فکر کرد نمیدونم تا فاکتورم رفت بعد چک کردم دیدم ۱ میلیون بیشتر فاکتور کرده بهش گفتم این چیه گفت ۹ درصد مالیات گفتم دست دوم مگه نیست  فقط باید ۷ درصد کارمزد بگیرین بعد یهو خودشو زد به اون راه 

اره خودم قبلا خریده بودم طلافروشه فکر کرد نمیدونم تا فاکتورم رفت بعد چک کردم دیدم ۱ میلیون بیشتر فاک ...

طلای دست دوم اصلا فاکتور نداره..

بدون فاکتور میدن...

لابد به خاطر فاکتور که داده‌میخواست مالیات بگیره