2777
2789
عنوان

طلا بانک سکه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 31 پست
اگه بری طلافروشی که خودش رییس اتحادیه باشه میتونی طلا دست دوم بخری وفقط ۷ درصد کارمزد را ازت میگیرن.

خوب از کجا پیدا کنم بعدم ما از شهر دوریم ماشینم نداریم از همه بدتر برای عشقم یه مشکل پیش اومده خیلی دست تنهام فقط میتونم پول جمع کنم دقیقا منم ۱۰میلیون جمع کردم

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلای دست دوم اصلا فاکتور نداره.. بدون فاکتور میدن... لابد به خاطر فاکتور که داده‌میخواست مالیات بگ ...

من از رییس اتحادیه طلافروشها قبلا گرفتم بهم فاکتور میداد که بعدا بخوام بفروشم به مشکل نخورم ولی فقط ۷ درصد ازم سود میگرفت.

اینترنتی بخر

وااای اصلا من اینترنتی هیچی نمیخرم من اصلا به خرید اینترنی اعتماد ندارم 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
من از رییس اتحادیه طلافروشها قبلا گرفتم بهم فاکتور میداد که بعدا بخوام بفروشم به مشکل نخورم ولی فقط ...

طلا دست دو رو فاکتور میداد؟!

اولین باره میشنوم

من زیاد میخرم هیچ وقت فاکتور نمیدن

چون  فروش دست دو کلا مجاز نیست

از سال ۹۵ توی بورس بودم تا امسال که یهو اینطوری بورس کشید پایین الان یک مبلغ کمی دارم که ولش کردم تا ...

از سال ۹۵ اگه بودی که سال ۹۸ و سه ماهه اول ۹۹ سالهای طلایی بورس بودن!

باید کلی سود میکردی  

طلا دست دو رو فاکتور میداد؟! اولین باره میشنوم من زیاد میخرم هیچ وقت فاکتور نمیدن چون خرید و فروش ...

اره بهم فاکتور میداد یک جعبه تقریبا دوکیلویی طلا میاره وقتی انتخاب کردیم همون وزن میکنه وفاکتور میده وفقط یک طلا فروشی توی شهر ما اینکاره میکنه که اونم صاحبش رییس اتحادیه طلافروسهاست .چون اگه شما طلا را بخوای بعدا بفروشین بخاطر نداشتن فاکتور تو شهر ما سخت فروش میره 

اره بهم فاکتور میداد یک جعبه تقریبا دوکیلویی طلا میاره وقتی انتخاب کردیم همون وزن میکنه وفاکتور میده ...

آره خب سخت فروش میره باید از همونجا که خریدی بفروشی...

ولی جالب بود که فاکتور میدن نشنیده بودم...

من از رییس اتحادیه طلافروشها قبلا گرفتم بهم فاکتور میداد که بعدا بخوام بفروشم به مشکل نخورم ولی فقط ...

چجوری حساب میکنی بمنم یاد بده.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
از سال ۹۵ اگه بودی که سال ۹۸ و سه ماهه اول ۹۹ سالهای طلایی بورس بودن! باید کلی سود میکردی   &n ...

سود کردم ولی بخاطر خرید خونه سال ۹۷ همشو کشیدم بیرون دوباره اسفند ۹۸ پول ریختم تو حساب بورسم وبه امید اینکه بورس تا آذر ماه اوکی میشه فقط عرصه اولیه ویکسری سهمهای فولاد واین چیزا خریدم که اوصاع اینطوری شد وفعلا منفیم همکارم میگه بیا فارکس کار کن ولی حوصله استرس بورس ایران  فارکس راهم ندارم

خب اشتباه میکنی... اینترنتی همه چیو میتونی ارزونتر و راحت تر بخری

من چند روز پیش تو سایت خوندم سر چند نفر رو که اینترنتی طلا خریده بودن کلاه گذاشته بودن حالا شاید تو هفته دیگه با عمم رفتم طلا خریدم عمم خیلی وارده