2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرت آزمایش داده،آزمایش همسرروجدی بگیر،مخصوصاتویه جای‌معتبر،ایشالابه زودی جواب بگیری،🥰

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
هیچی سالم بودم فقط یه دردی کشیدم وصف نشدنی

من پنج ساله نازایی دارم،دوبارعکس رنگی گرفتم،دوباردردوصف ناشدنی کشیدم،سالم هم بودم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
چرادوبار؟حامله شدی یانه؟

نه متاسفانه،جدیدافهمیدم مشکل ازکجاس،البته ناگفته نماندخودمم تنبلی دارم،ولی حتی باسه تافولیکول حامله نشدم،شوهرت رودریاااااااب

نه متاسفانه،جدیدافهمیدم مشکل ازکجاس،البته ناگفته نماندخودمم تنبلی دارم،ولی حتی باسه تافولیکول حامله ...

خب بچه ی اولم نیس پارسال زایمان داشتم پسرم دنیااومد۱ماهه شدفوت کرد نفس تنگی داشت ازاونموقع جلوگیری نداشتم اصن