2777
2789
عنوان

حاملگی نامعلوم😔

96 بازدید | 9 پست

بچها من قبلا بارداری خارج رحم داشتم بعدش باردار شدم خیلی درد داشتم همون سمت رفتم سونو ندیدن سونو واژینال کردن خیلی اذیت شدم فرداش سقط شد نگو ریز بوده دیده نشده😔حالا دوباره پریم عقب افتاده دو روز... فردا میشه سه... جلوگیری طبیعی داشتم بدون کاندوم. هیچ درد ندارم فقط امروز یهوویی دلپیچه گرفتم رفتم دکتر سرم زدم الان خوبم الان چیکار کنم برم مستقیم آزمایش معلوم میشه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینی که با سونو واژینال میگید افتاد رو ازمایش دادید که فهمیدید حامله اید؟اره تاخیر داشتید حتما نشون ...

آره اول بیبی چک بعد آزمایش بعد دکترم گف برو سونو شکمی ک چون سابقه خارج رحم داری خطرناکه اونجا ندیدن رفتم سونو واژینال دوبار

اینی که با سونو واژینال میگید افتاد رو ازمایش دادید که فهمیدید حامله اید؟اره تاخیر داشتید حتما نشون ...

جالبیش اینه تو سونو واژینالم ندیدن... فردا سقط شد فهمیدم سرجاش بوده اشتباه کردم خودم این دست اون دست کردم

دکتر امروز گف صب کن تا دو روز دیگه... ولی استرس دارم فک میکنم استرس برام بدتره زودتر برم خاطرم جمع م ...

نمیدونم چرا دکترت گفته وایسا

من سرما خوردگی شدییید گرفته بودم میخواستم دارو استفاده کنم یکهفته قبل از پری نشون داد که مثبتم

نمیدونم چرا دکترت گفته وایسامن سرما خوردگی شدییید گرفته بودم میخواستم دارو استفاده کنم یکهفته قبل از ...

دکتر زنان ن... امروز برا دلپیچه رفتم پزشک عمومی گف... ولی ان شاء الله صبح میرم چون استرس بیشتر اذیتم میکوه

دکتر زنان ن... امروز برا دلپیچه رفتم پزشک عمومی گف... ولی ان شاء الله صبح میرم چون استرس بیشتر اذیتم ...

برو انشالله که خیره

اگه باردار بودی زووود نرو واسه سونو بزار یکهفته بعد بری اگر جاش خوب بود دیگه واژینال نکن

هرچند که من دوتا سقط داشتم بخاطره ایست قلبی سقط شدن از تاریخی که فهمیدم هفته به هفته تا ۹ هفته که رو شکمی کرد میرفتم سونو واژینال میشدم دکترم خیلی حرفه ای بود اصلا آسیبی نرسوند