2777
2789

بخواب به چپ بالای بین پاهات بزار یه بالشتم زیر پاهات خیلی درازبکش کمتر بلند شو کار سنگین نکن.توالت فرنگی استفاده کن

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

استراحت مطلق ب دکترتم بگو شاید سرکلاژ کرد برات

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخواب به چپ بالای بین پاهات بزار یه بالشتم زیر پاهات خیلی درازبکش کمتر بلند شو کار سنگین نکن.توالت ف ...

دعا کنید ان شاءالله به موقع سالم و سلامت دنیا بیاد 

آره بیشتر خوابیدم ،اول ها نمیدونستم ، زیاد مینشستم 

شما تجربه داشتید ؟

دعا کنید ان شاءالله به موقع سالم و سلامت دنیا بیاد  آره بیشتر خوابیدم ،اول ها نمیدونستم ، زیاد ...

بله طول سرویکسم کم بود وبچه پایین جفت کانل روی دهانه رحم قرلر داشت همش درازکش بودم توالت فرنگی خیلی کمک.کرد اگر ندارید شده صندلیشو بگیر نزار یوبوست بگیر 

برای شما چطور بود  خیلی التماس دعا دارم ازتون که ان شاءالله به موقع و سالم و صالح دنیا بیاد&nb ...

چیزی نیست نگران نباش استرس بدتر خداحفظش کنه تمام این استرس گذروندن استرس زایمان زودرس اینکه دستگاه بخواد بره اینکه نمونه غربالگری ها دردهای وحشتناک گذشت من وهیچکس باور نمیکرد به اینجا برسم الهی سالم بغلش کنی برای من دعا کن زایمان راحتی داشته باشم 

بله طول سرویکسم کم بود وبچه پایین جفت کانل روی دهانه رحم قرلر داشت همش درازکش بودم توالت فرنگی خیلی ...

چند بود برای شما ؟

نه خداروشکر توالت فرنگی داریم از خونه بیرون نمی رم مگر برای دکتر 

همش دراز کش بودید ؟

چکار کردید ؟اونوقت چند هفته به دنیا اومد؟

دعا کنید ان شاءالله به سلامتی و به موقع  دنیا بیاد  دکتر گفت زیر 28سرکلاژ میکنیم  ش ...

اره ابجیم ایجور بود توی ۲۰هفته فک کنم ۳۴بود ۲۳هفته فک کنم شد ۳۰ دیگه کلا استراحت مطلق بود تااا اخرش 

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
چیزی نیست نگران نباش استرس بدتر خداحفظش کنه تمام این استرس گذروندن استرس زایمان زودرس اینکه دستگاه ب ...

ممنونم آره واقعا

منم خیلی دعا کن اولش لک بینی و استراحت ،الان هم استرس طول سرویکس ،24هفتم ، جفتم قدامی ،هی درگیر حرکت هاش ،ترشح هام 

فقط امید و توکلم به خداست ،ان شاءالله که صلاح و مصلحتم باشه خودش سالم و صالح حافظش باشه به موقع دنیا بیاد ،ان شاءالله شما هم زایمان راحت داشته باشی و به سلامتی دنیا بیاد 

اونوقت غذا اینا رو چکار میکنید ؟

اره ابجیم ایجور بود توی ۲۰هفته فک کنم ۳۴بود ۲۳هفته فک کنم شد ۳۰ دیگه کلا استراحت مطلق بود تااا اخرش& ...

تا چند هفته استراحت کرد ؟

منو هم خیلی دعا کنید ،دعا کنید ان شاءالله سالم و صالح به موقع دنیا بیاد 

چکار هایی کرد غیر استراحت ؟

درد داشت ؟

تا چند هفته استراحت کرد ؟ منو هم خیلی دعا کنید ،دعا کنید ان شاءالله سالم و صالح به موقع دنیا بیاد&n ...

تا ۳۷هفته

حتما

ابجیم شیاف و امپول استفاده میکرد چون اوایل خونریزی داشت دیگه تا اخر استفاده کرد ینی ۳۶هفته

فقط و فقط استراحت مطلق غذاتو هم خوابیدنی بخور حمام هم سرپا واینستا

تا ۳۷هفته حتما ابجیم شیاف و امپول استفاده میکرد چون اوایل خونریزی داشت دیگه تا اخر استفاده کرد ینی ...

اوهوم خیلی خیلی التماس دعا 

من برای غذا و نماز بلند میشم میشینم و دستشویی 

گاهی روزی یه بار تا آشپزخونه که دیگه نمی رم