2777
2789
اوهوم خیلی خیلی التماس دعا  من برای غذا و نماز بلند میشم میشینم و دستشویی  گاهی روزی یه ...

حتما دعات میکنم

سوالی داشتی خود ابجیم ماما هست 

نمازت نشستنی بخون و غذاتم خوابیده ی درصد خطا نکن هیچی نمیشه

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
ممنونم آره واقعا منم خیلی دعا کن اولش لک بینی و استراحت ،الان هم استرس طول سرویکس ،24هفتم ، جفتم قد ...

شوهرم شب میزارع الآنم مادرشوهرمم هست بیست وچهارهفته هم کم نیست خطر سقط کمتر

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند بود برای شما ؟ نه خداروشکر توالت فرنگی داریم از خونه بیرون نمی رم مگر برای دکتر  همش دراز ...

دنیا نیومده چیزی نمونده ولی طول سرویکسم خوب شد قرص نداده پروژسترون یا دوفاستون من ۳۱هم شد به حدی رسید گفتن باید حلقه بزارم

ممنونم عزیزم باشه حتما، آخه خوابیدنی پایین نمیره آره نماز نشسته میخونم

میره خیلیم خوش میگذره😁حالت نیمه نشستع😂البته روی پهلو😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
حتما دعات میکنم سوالی داشتی خود ابجیم ماما هست  نمازت نشستنی بخون و غذاتم خوابیده ی درصد خطا ...

ممنونم عزیزم 

ممنون عزیزم باشه حتما 

آخه خوابیدنی از گلوم پایین نمیره

آره نماز نشسته میخونم

حمام هم هفته ای یه بار 

شوهرم شب میزارع الآنم مادرشوهرمم هست بیست وچهارهفته هم کم نیست خطر سقط کمتر

آدم میمونه چی درست کنه ،من ناهار ها میمونم 

آها خوب خداروشکر 

خیلی دعام کن یه بارسابقه سقط داشتم توکل برخدا دعا کن ان شاءالله صلاح و مصلحتم باشه خدا حافظش باشه و سالم و صالح باشه 

میگم شما بیست و چهار هفته خیلی حرکت هاش حس میکردی ؟

دنیا نیومده چیزی نمونده ولی طول سرویکسم خوب شد قرص نداده پروژسترون یا دوفاستون من ۳۱هم شد به حدی رسی ...

چند هفته طول کشید تا طول سرویکس خوب بشه ؟

درد داشتید ؟

یعنی الان 39هفته اید ؟

تا 39هفته استراحت ؟

چند هفته طول کشید تا طول سرویکس خوب بشه ؟ درد داشتید ؟ یعنی الان 39هفته اید ؟ تا 39هفته استراحت ؟

نه بعد دو سه هفته بهتر شد خوب معمولا ماه بالاتر میره فضا بازتر وامکان اینکه طول سرویکس بیشتر بشه زیاد نه استراحتم بخاطر اون نیست من ولگن ودنده هام اسیب دیدن وبچه خیلی پایین خطر زایمان زود رس دارم 

جانم عزیزم

آدم میمونه چی درست کنه ،من ناهار ها میمونم 

آها خوب خداروشکر 

خیلی دعام کن یه بارسابقه سقط داشتم توکل برخدا دعا کن ان شاءالله صلاح و مصلحتم باشه خدا حافظش باشه و سالم و صالح باشه 

میگم شما بیست و چهار هفته خیلی حرکت هاش حس میکردی ؟