2777
2789
عنوان

بی مسئولیتی همسر در بارداری

285 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها کی شوهرش عین منه بخدا دارم دق میکنم یکسره بیرونه کارش ازاده و با باباش کار میکنه زیاد پابند نیس ک حتما سرکار باشه ولی یکسره با پسر عمه پسرخاله و.... بیرونه بخدا خسته شدم ماه هفتم هنوز یک جفت جوراب نخریدم اصلا خونه نیس یکسره بیرونه امروز ظهر اومده باز حاضرشده با پسرعمش رفته ناهار بیرون بعد میگه شب خونه مامانت برو بخواب چون پسرعمم دوستش از تهران اومده میان اینجا بخوابن...

دلم میخواد فقط داد بزنم اخه هر چقد قهرم میکنم فایده نداره باز دوباره تکرار میکنه خونه مامانمم اوضاع خوب نیس اخه بابام فوت کرده مامانم حال روحیش خوب نیس همش باهام بحث و دعوا میکنه بیشتر میلرزم اونجام چکار کنم من اخه

سفارش بده بیارن در خونه کارت بکشه

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز

چقد بی مسئولیت و نچسبه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرو‌میخام‌که ن نیان بیکاری امد یگو نمیتونم حالم خوب نبودنرفتم‌مگه خونه ندارم

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 

میگفتی من نمیرم  الانم میتونی پیام بدی بگی من امشب نمیرم‌. اینجا خونه ی منه . قبل بارداریت خوب بود اخلاقش؟؟ بچت دختره یا پسر ؟ اسم‌انتخاب کردی؟؟ سیسمونیو مامانت میده یا خودتون باید بخربن؟؟

میرقصانم زندگی را به سازم
نچسبو خوب اومدی 😂

والا😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بازم خوبه شوهرتو ازاول بی‌مسئولیت هستش شوهرمن‌ک‌خیلی بهم‌اهمیت‌میداد بخاطد دعوا سر یکی دیگ ک اصن‌من‌درجریات نبودم شش روز ب زایمانم‌مونده بهم‌میگ هری من‌نمیام واسه زایمانت بمن‌زنگ‌بزنی خودتو خونوادهتو میدم ب فحش.حالامیموندم  چیکارکنم‌شناسنامه ام دستشه ازون ورم‌رضایت شوهررو‌میخوان باید قبل سزارین برم واسه تشکیل پرونده

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
میگفتی من نمیرم  الانم میتونی پیام بدی بگی من امشب نمیرم‌. اینجا خونه ی منه . قبل بارداریت خوب ...

گفتم نمیرم میگه لوس نشو یک شبه دیگه برو منم قهر کردم باهاش حرف نزدم.

قبل بارداریمم رفیق باز بود ولی الان بدتر شده...

بچم دختره. مامانم بهم کادو میده مثلا یه نیم ست ولی سیسمونی رو شوهرم میخره

الان ک دیگ همه خرید ها انلاین شده مث من ک لامپم اینترنتی سفارش میدم😑

اخه عزیزم بحث خرید کردن نیس این ک یکسره بیرونه سر ه

عشق و حالش این داره عذابم میده منم برعکس از اول کمردرد بودم نمیتونم کارامو انجام بدم همینطوری موندم تو خونه

با شوهرت بشین حرف بزن قشنگ ، اگه جواب نداد کارتشو بگیر خودت تنها برو خرید اون وقت حالش جا میاد

میگه نه نرو خطرناکه تنهایی بری!!!!! از شانسم همش کمردردم نمیتونم رانندگی کنم برم

وای چکار کردی بعد؟

فعلن کاری نکردم سه روز صبرمیکنم‌اگ‌پیداش شد ک هیچ وگرنه ب بابام‌میگم زنگ بزنه‌بهش.انقد سختمه ب بابام‌بگم ک شوهرم‌خودشو زده ب بی غیرتی

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم