2777
2789

سلام نی‌نی‌سایتی‌های گل⚘

لطفاً بخاطر حفظ شان و شخصیت خودتون هم که شده کمتر به دیگران تهمت بزنید و کمتر توهین کنید

از صبح همه تاپیک‌ها درمورد حجاب و دوستی بانامحرم و از این‌جور مسائله و همه هم مدام درحال جنگ هستن

حتی سر مسئله زایمان طبیعی بهتره یا سزارین هم بهم توهین می‌کنن بعضیا

واقعاً این حجم از عصبی بودن از کجا میاد؟

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫

اینجا کلا همینع 

انتقاد میکنن اما انتقاد پذیر نیستن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

از هر توهین به هر علتی اینجا مورد داشتیم عجیب نیست که سرزمین عجایب بهش میگن

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکجابودی چندوقته نیستی تاپیکایخ کرده😶🙃😕

رفتع بودم از سایت جانم 

فداتم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

یه مدت اگه کسی به کسی توهین نکنه این عادت زشت ترک میشه از اینجا 

والا تا اومدم یه تاپیک دو تای اول ک کوبیدن استارتر رو سومی ک میخان دفاع کنه ازش همون دوتایی اولی میان اونو هم میکوبن

خییییلی زشته خیییلی

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره چون مجازیه  نیازی به رعایت ادب نمیبینن، سر این عقاید هم ،نه تنها نمیتونن از عثاید خودشون منطقی دفاع کنن ،به عقاید بقیه هم توهین میکنن .

درک نمیکنم همچین افرادی رو

تا موقعی که تو موقعیتش قرار نگرفتن درک نمیکنن

یه چادری که تمام عشقش تو چادرشه مطمئنن نمیتونه کاملا یه خانم که دوست داره آزاد باشه رو درک کنه و همون خانم آزاد هم نمیتونه کاملا یه چادری رو درک کنه

تنها کاری که از دستشون بر میاد اینه که تو اون لحظه ساکت بشن و به عقاید هم احترام بزارن اما کو گوش شنوا؟ میخوان عقاید خودشونو بزور تو گوش دیگران کنن😐

کاش یاد بگیرن که اگر قرار بود همه ی آدما مثل هم باشن خدا فقط یه ٱدمو می آفرید😏

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

اینا که از روزمرگی‌های سایته😅

یه‌بار یه خانمی می‌گفت اوپن بزنم یا نه منم گفتم باتوجه به نقشه پلان میشه تصمیم گرفت 

خانمه پرسید آشپز خونه خودت اوپنه ؟گفتم بله نقشه پلانش طوری بود که حتماً باید اوپن میزدم

بعد یه خانم دیگه ریپلایم کرد با یه لحن توهین آمیز گفت آهااا پس چون خونه خودت اوپنه میخوای خودت رو دلداری بدی ولی نه حتی دیگه روستایی‌هام اوپن نمیزنن و از این حرفا،منم ازش تحصیلاتش رو پرسیدم گفت دیپلم انسانی🤦🏼‍♀️دیگه خودتون بقیه‌اش رو حدس بزنید😅

تا موقعی که تو موقعیتش قرار نگرفتن درک نمیکنن یه چادری که تمام عشقش تو چادرشه مطمئنن نمیتونه کاملا ...

کاملاً حق باشماست

درسته نمیتونن هم رو درک کنن ولی حداقل میتونن سکوت کنن

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫