2777
2789
عنوان

یارانه

91 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها  من ن پولی دارم ن چیزی  شوهرم هیچ وقت کارت یارانه  خودم دست خودم نداد  همش خرج خودش کرد   حالا من با یه بچه   سخته  خیلی بی پولی میگشم   ابان اون دفعه معشیتی رختن برای اولین بار کارت من گرفتم ادمده دم دررخونه  ابروم جلوی خالم برد ک کارت یارانه بده الان من  چ جور میشه جدادکنم یارنه خودمو بچمو   زود بگین     بچه ها     

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید از طریق دادگاه باشه نامه بده جدا کنند یکی از همسایه های ما رفت گفت شوهرم معتادها پول نامیده از ...

شوهر  منم معتاده  بخودا هیج پولی ندارم الان چسبیده میگه کارت یارانه بده هی پیام میده مس سگ   من چ کار کنم پرونده تو دادگاه دارم     ولی اشتی کردیم     غیر از یارانخ  پولی ندارم     

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
شوهر  منم معتاده  بخودا هیج پولی ندارم الان چسبیده میگه کارت یارانه بده هی پیام میده مس سگ ...

وقتی پرونده داری ببر مدارکو تا سرپرست خانواده بشی. یا نامه بگیر از دادگاه برای اونو جدا کنند 

راستی عزیز چرا نمی برین کمپ

وقتی پرونده داری ببر مدارکو تا سرپرست خانواده بشی. یا نامه بگیر از دادگاه برای اونو جدا کنند  ...

اون قبل از معتادی  یه جوری بود   بد اخلاق  رفیق باز  بنگ  میکشید  یه کاری نمیرفت  الان دیگه   معتاده ب درد نمیخوره  

پس چرا آشتی کردی 

من و گول زد  وقت خواستگاری باباش هزار تا بلف رفت  حالا    پسرس هم مث خودشه  ب من  میگف بیا خوب میشیم   حالا بر گشتم  من کشته ن پول ن چیزی    هی دوستاش میاره اینجا  تریاک  میکشه    بعد فشار  اورده ب من باید بریم روستا زندگی کنیم الان چند وقته معلوم کجای نیستش    فقد وقت یارنه پیداش شد گف  کارت بده

من و گول زد  وقت خواستگاری باباش هزار تا بلف رفت  حالا    پسرس هم مث خودشه   ...

اگه واقعا نمیتونی زندگی کنی جدا بشی بهتره خودت میری دنبال کار زندگی خودتو میکنی تا اینکه همش استرس اعصابت خراب بشه 

اگه واقعا نمیتونی زندگی کنی جدا بشی بهتره خودت میری دنبال کار زندگی خودتو میکنی تا اینکه همش استرس ا ...

هی خدا  من کشته  چ گورم  بکنم