سلام بچه ها من ن پولی دارم ن چیزی شوهرم هیچ وقت کارت یارانه خودم دست خودم نداد همش خرج خودش کرد حالا من با یه بچه سخته خیلی بی پولی میگشم ابان اون دفعه معشیتی رختن برای اولین بار کارت من گرفتم ادمده دم دررخونه ابروم جلوی خالم برد ک کارت یارانه بده الان من چ جور میشه جدادکنم یارنه خودمو بچمو زود بگین بچه ها
کاربری واگذار شده دوستان 😚درخواست دوستی ممنوع .. برای نینی دار شدنم صلوات 😢😢😢 تشکر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید از طریق دادگاه باشه نامه بده جدا کنند یکی از همسایه های ما رفت گفت شوهرم معتادها پول نامیده از این طریق شد سرپرست خانواده حتی یارانه شوهرشم میدم به زنه
باید از طریق دادگاه باشه نامه بده جدا کنند یکی از همسایه های ما رفت گفت شوهرم معتادها پول نامیده از ...
شوهر منم معتاده بخودا هیج پولی ندارم الان چسبیده میگه کارت یارانه بده هی پیام میده مس سگ من چ کار کنم پرونده تو دادگاه دارم ولی اشتی کردیم غیر از یارانخ پولی ندارم
کاربری واگذار شده دوستان 😚درخواست دوستی ممنوع .. برای نینی دار شدنم صلوات 😢😢😢 تشکر
من و گول زد وقت خواستگاری باباش هزار تا بلف رفت حالا پسرس هم مث خودشه ب من میگف بیا خوب میشیم حالا بر گشتم من کشته ن پول ن چیزی هی دوستاش میاره اینجا تریاک میکشه بعد فشار اورده ب من باید بریم روستا زندگی کنیم الان چند وقته معلوم کجای نیستش فقد وقت یارنه پیداش شد گف کارت بده