2821
2789
عنوان

نفرت

149 بازدید | 6 پست
از روز اول عقد خونوادم شروع کردن عذاب دادن من ،اجازه نمیدادن پیشش بمونم و دعواهای شدید میکردن و میگفتن حق نداری بری و از اونور به پسره میگفتن نه ما که مشکلی نداریم بیاد، واسه هر رسمی که انجام نمیدادن منو عذاب میدادن اونقدر شکنجه که باعث دعوا بین منو نامزدم‌میشدن و از طرفیم نمیتونستم به نامزدم بگم عامل بحثا و حال خرابیای من خونوادمه چون‌میترسیدم در آینده تو سرم بزنه و اونم‌همه چیو از من میدید و میگفت دوسم نداری.اذیت ازارای خودشو خونوادش یه طرف، از اینور خونوادم داغونم کردن.عاشق نامزدم بودم اما به دلیل همین مشاجرات که عاملش بیرونی و دخالت اطرافیان بود نامزدیم بهم خورد من نمیتونم فراموش کنم و هر روز با مادرم دعوا میکنم که تو منو اذیت کردی و باعث دعوا میشدی و منو زجر میدادی ، روانشناس اینا خیلی رفتم همشونم‌گفتن اگه پسره دوست داشت ولت نمیکرد و تو داری خودتو گول میزنی اما من باز آروم نمیشم و نمیتونم مادرمو خونوادمو ببخشم،نمیدونم چکار کنم که بتونم این نفرتو دور کنم از خودم😭
الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الانم هر چی محبت میکنن به چشمم نمیاد و باهاشون درگیر میشم‌ که تقصیر شماست وگرنه منو نامزدم دعوامون نمیشدخسته شدم از این وضع😔

من‌خیلی دوسش داشتم و اونم‌خیلی دوسم داشت اصلا نمیتونم فراموش کنم😔

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه