2777
2789
عنوان

برادرم حرفایی بهم زد دلم شکسته 😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 48 پست
اونا هیچی نگفتن این نذاشت مادرم خیلی پسر دوسته این هرچی بگه میگه همین درست میگه

اصلا گوش نکن برادر من بلایی سرم آورد پیش شوهرم 

شوهر هرکس بود میزد چونه شو میآورد پایین بازم  شوهر من بود احترامشو نگهداشت مال من شد دیدار به قیامت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا گوش نکن برادر من بلایی سرم آورد پیش شوهرم  شوهر هرکس بود میزد چونه شو میآورد پایین بازم&n ...

خیلی بد دلم شکست من دارم تاوان اشتباه اونو پس میدم بعد میگه آره خدارو شکر ازت فرار کردن ولی فقط خدا قضاوت کنه ....

خیلی بد دلم شکست من دارم تاوان اشتباه اونو پس میدم بعد میگه آره خدارو شکر ازت فرار کردن ولی فقط خدا ...

دختر گوش نده ببین خدا چه بختی رو بهت قسمت کنه تا خدا هست برادر کیه 

بعدشم اگه خواهر و برادر خوب بودن خدا برای خودش هم می‌آفرید 

علت جداییت چی بود

خب خودت چطور راصی شدی با کسی که نمی‌شناسی بشبنی سر سفره عقد☹

آنقدر احمق بودم فک میکردم اینا مردن همو میشناسن می‌دونن خوبه فک میکردم خیر منو میخان اگه یه هزارم درصد عقل الانمو داشتم اصلا خودم میرفتم تحقیق میکردم

دختر گوش نده ببین خدا چه بختی رو بهت قسمت کنه تا خدا هست برادر کیه  بعدشم اگه خواهر و برادر خو ...

شوهرم خیلی وابسته بود می‌گفت اول زن بابامی بعد من پدر مادرش هم میگفتن عروس باید مطیع ما باشه یه جورایی اومده بودن واسه حقوق منو گرفته بودن نه واسه خودم

شوهرم خیلی وابسته بود می‌گفت اول زن بابامی بعد من پدر مادرش هم میگفتن عروس باید مطیع ما باشه یه جورا ...

میدونی سوار قایق شدی نباید زیاد تکونش بدی والا میفتی توی آب

گلم تو دوماه که نمیشه طرف رو شناخت باید یکم صبر میکردی بخدا همه ی زندگی ها این مشکلات هشت اوایلش بنظرم زود تصمیم گرفتی

خب بعدشم خدا رو شکر شاغلی دستت تو جیب خودت منت هیچکس رو سرت نیست اونیکه زیاده مرده با این نساختی یکی دیگه 

طلاق رو گذاشتن برای اینجور مواقع

میدونی سوار قایق شدی نباید زیاد تکونش بدی والا میفتی توی آب گلم تو دوماه که نمیشه طرف رو شناخت باید ...

بعد دوماه مشکلات شروع شد الان ۷ماهه ولی اونا اصلا کوتاه نمیومدن منو کتک زدن بهم تهمت زدن بعد من داشتم بازم کوتاه میومدم دیدم تو کل شهرشون گفتن دختره داره جدا میشه و قهر کردن  

هرکاری داشت منم دنبالش بودم بعد اون 💔💔

همینارو بگو بااسی بگو من توچاه تو افتاادم برو بیا پیش خانوادت فامیل همه جوری که آزارش بده یجوری بگو بشنوه بگو داداشم بانی بدبختیمه خودتم واسش بگیر هم زاعث طلاقت شده هم تیکه میندازه؟بذاریاد بگیره عذرخواهی کنه

بعد دوماه مشکلات شروع شد الان ۷ماهه ولی اونا اصلا کوتاه نمیومدن منو کتک زدن بهم تهمت زدن بعد م ...

خوب کاری کردی جونشون درآد

شغلت چیه گلم .اصلا فکر و خیال نکن بخدا برادر من حرفهایی از رو حسادتش به من گفت یه فحشهایی داد انگار من به ناموسش تجاوز کرده بودم

بعدشم کل خانواده مو پر کرد گفت من به زن وبچم سپردم از این دوری کنن به راه بد میکشونتشون

بخاطر. چی بخاطر اینکه شوهرم تو شمال یه ویلا خریده بود این زن و شوهر میترکیدن از حسادت