2777
2789
عنوان

برادرم حرفایی بهم زد دلم شکسته 😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 48 پست
پرستارم  آدم از غریبه سنگ بخوره ولی از خودی کلوخ نخوره که بددردیه 💔

وای چه شغل خوبی دختر یکم بخودت برسی شاداب باشی بهترین میاد سراغت 

شغلت یه حوریه با مردم سروکار داری این عالیه تعجب میکنم چرا عجله کردی تو انتخاب همسر من جای تو باشم هیچکسو به یه نخود هم حساب نمیکنم خوش باش چیه نشستی با یه حرف بی ارزش خودتو اذیت میکنی 

تازه امروز میگه به خاک سیاه مینشونمت گفتم دیگه مونده؟؟

اسی مگه بالاتر از سیاهی هم رنگی هس فردابایکی باشه دونفره محل سگم نمیذارن البته دور از جون اسی بهت پررو باش من جای تو بودم بعد این میخوردم بهترینارو میپوشیدم بادوستام میرفتم سفر ببینه خوشحالم بترکه اصن توخونه زیاد نباش که فرصت تیکه انداختن بهت داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعد ۱۹سال زندگی مشترک دارم جدامیشم

ولی داداشم گفت نگران نباش عین کوه پشتتم

اسلحه گرفته بود شوهرم وبکشه نزاشتیم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
ما خودمون غم داریم واقعا اطرافیان نباید زخم زبون بزنن

بله گلم ایشالا هرچی خیره همون برات پیش بیاد

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂