2777
2789
عنوان

کمر درد

93 بازدید | 12 پست

واای بچه ها یک هفتس ک درد کمر امونمو بریده سمت چپ گودی کمرمه کسی میدونه درمانش چیه؟؟

وزن ۹۸ قد ۱۷۵ وزن هدف ۶۵ عضو گروه قرمز                موفق خواهم شد ن فورا ولی حتما🤲🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید رگ سیاه تیکت باشه برو دکتر برات شل کننده عضلات میزنن سریع خوب میشی

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
شاید رگ سیاه تیکت باشه برو دکتر برات شل کننده عضلات میزنن سریع خوب میشی

زدم ی روز خوب شد دوباره شروع کرد

وزن ۹۸ قد ۱۷۵ وزن هدف ۶۵ عضو گروه قرمز                موفق خواهم شد ن فورا ولی حتما🤲🌻
زدم ی روز خوب شد دوباره شروع کرد

خوب باید استراحت کنی ، استراحت کردی؟؟؟

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
خوب باید استراحت کنی ، استراحت کردی؟؟؟

اره استراحت میکنم ولی شب ک میام بخوابم دردش کلافم میکنه ن میتونم ب پهلو دراز بکشم ن دمر 

اره استراحت میکنم ولی شب ک میام بخوابم دردش کلافم میکنه ن میتونم ب پهلو دراز بکشم ن دمر 

یه مقدار زمان میبره تا کامل خوب بشی اگه میتونی چسب شیر نشان هست اونایی که ویکس دارن خوبه کاملا پشتتو داغ میکنه درد میکشه بیرون از اونا بگیر بزن ، کمپرس آب گرم بزار زود خوب میشی نگران نباش

یه مقدار زمان میبره تا کامل خوب بشی اگه میتونی چسب شیر نشان هست اونایی که ویکس دارن خوبه کاملا پشتتو ...

مرسی عزیزم فردا حتما میگیرمم

مرسی عزیزم فردا حتما میگیرمم

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم که زود خوب بشی🙏🙏🙏