2777
2789
عنوان

کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 24 پست
تا 20 سالگی جا داری ممکنه قد بکشی ممکنه نکشی اگه نکشی کاری نمیشه کرد فقط بعضی ورزشا هستن کمک میکنن ...

سلامت باشن💕.آره.اینکه باریک تر باشی خیلی کمک می‌کنه قد بلندتر به نظر برسی.ولی بازم انقد قدم کوتاهه که کمکی ممکنه😔

save weaks#stay clean

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارفیکس و والیبال و اینا شاید بتونن کمکی کنن

شنیدم.بارفیکس هم که دارم.ولی دکتر گفته صفحه بسته شده.حتی فکر نکنم به طور طبیعی با ورزش هم بلند تر بشم.ولی میرم ببینم چی میشه.مرسی.

save weaks#stay clean
شنیدم.بارفیکس هم که دارم.ولی دکتر گفته صفحه بسته شده.حتی فکر نکنم به طور طبیعی با ورزش هم بلند تر بش ...

خواهش میکنم عزیزم

😘

《☆هیچکس مظلومتر از آدمی که یاد گرفته تنهایی حالِ خودشو خوب کنه نیست...¡☆                                                                               °NAZ°   
شنیدم.بارفیکس هم که دارم.ولی دکتر گفته صفحه بسته شده.حتی فکر نکنم به طور طبیعی با ورزش هم بلند تر بش ...

دکترت زر مفت زده..مگ چند سالته..

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
دکترت زر مفت زده..مگ چند سالته..

چهارده سال و هشت ماهم هست.نظر دکترا بعضی مواقع متفاوته. قصد دارم علاوه بر این پیش یه دکتر نامدار برم که استاد دانشگاه هم هست.

save weaks#stay clean

عزیزم تاپیک اون دوستمون قفل شد اینجا جواب پیامتونو میدم:

گریه نشونه ی ضعف آدما نیست نشونه ی احساسشونه منم بهش گفتم نشون بده که خسته شدی و ناراحتی چون موقع جواب دادن به بقیه هم دیدم که داره حفظ ظاهر میکنه و میخنده خب این خودش یکی از دلایلی هست که آدما نادیده گرفته میشن چون احساس واقعیشونو قایم میکنن من بهش پیشنهاد کردم که کاملا احساس درونیشو منتقل کنه که قطعا انقد ناراحت هست که گریه بتونه احساسشو کامل نشون بده

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.