2777
2789
عنوان

کمکم کنین

124 بازدید | 24 پست

سلام.من امروز با هزار تا امید و آرزو رفتم پیش یه فوق تخصص غدد.بعد عکس گرفتن از مچ دستم بهم گفت که به کل صفحه رشدت بسته شده.من چهارده و هشت ماهه تقریبا.حتی تا الان فکر میکردم ۱۵۵هستم وقتی توی خونه اندازه می‌گرفتم..توی مدرسه دو سال پیش هم اندازه گیری قدم شد ۱۵۰.ولی این دکتر به من گفت ۱۴۹!!!!!واقعا دارم دیوونه میشم.با این قد میشه زندگی کرد؟!به نظرتون واقعا دیگه راهی ندارم؟از نظر علمی به هیچ وجه حتی یک سانت هم بلند نمیشم چون صفحه رسیدم بسته شده.من که اینجور خوندن در سایت ها.واقعا تا امیدم کرده.نظر شما چیه. 

save weaks#stay clean

چون بستع شدن ن متاسقانه😟

《☆هیچکس مظلومتر از آدمی که یاد گرفته تنهایی حالِ خودشو خوب کنه نیست...¡☆                                                                               °NAZ°   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۲۰ سال رشد میکنی برو بسکتبال

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز

تا 20 سالگی جا داری ممکنه قد بکشی ممکنه نکشی

اگه نکشی کاری نمیشه کرد فقط بعضی ورزشا هستن کمک میکنن جوری بایستی که کشیده تر و بلنذ تر به نطر بیای اما در اصل خود استخون بلند نمیشه 

بله من دوتا دوست 153 سانتی دارم که خیلیم سالم دارن زندگی میکنن کوچولو و بغلی هستن

برای اینهمه برای غیر تکراری..🌘
ناامید نباش  چرا نش با این قد زندگی کرد

واقعا نمیشه!!!نمیتونم حتی بهش فکر کنم .توی ابتدایی اینجور نبودم حداقل قدم از ده نفر از بچه‌های کلاس بلند تر بود.الان از همه کوتاه ترم!

save weaks#stay clean
😔

بارفیکس و والیبال و اینا شاید بتونن کمکی کنن

《☆هیچکس مظلومتر از آدمی که یاد گرفته تنهایی حالِ خودشو خوب کنه نیست...¡☆                                                                               °NAZ°   
واقعا نمیشه!!!نمیتونم حتی بهش فکر کنم .توی ابتدایی اینجور نبودم حداقل قدم از ده نفر از بچه‌های کلاس ...

عزیزم میش 

من دیدم ک میش خیلی هم‌موفقن باید کنار اومد

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

منم ۱۸۰ قدمه همیشه میگفتم با این قد میشه زندگی کرد؟ الآن میبینم مهم اینه آدم خوبی باشی و اسمت به خوب ...

این قد که عالیه .من قد بلند رو دوست دارم.البته حرف شما هم قبول دارم که مهم آدم خوبی بودن هست.ولی قدم خیلی کوتاهههه.

save weaks#stay clean
تا ۲۰ سال رشد میکنی برو بسکتبال

قصد دارم برم یوگا.یوگا خوبه؟میله بارفیکس چی؟دارمش ولی استفاده ندارم.اخه یوگا رو به بسکتبال بیشتر ترجیح میدم به نظرم تاثیرش بیشتر باشه.

save weaks#stay clean
اینقدر پسر قد ۱۵۵ هست نترس زن یکیشون میشی والا من قدم بلنده ۱۸۷ هستم خیال میکنی قد مهمه نه مهم نیست& ...

من که تو بهر شوهر نیستم.ولی ظاهر برام مهمه.که قد یکی از مهم ترین اصولشه.قد خیلی مهم نیست که.اما قد خیلی کوتاه هم بده.

save weaks#stay clean